• Košarkašice Proletera startovale sa pripremama za nastupajuću sezonu

    Prvim istrčanim krugovima u Karađorđevom parku, košarkašice ŽKK Proleter 023 iz Zrenjanina su u ponedeljak, 17. avgusta, otpočele pripreme za nastupajuću sezonu u kojoj će se takmičiti u Drugoj ligi Srbije.   Iako Košarkaški savez Srbije još uvek nije doneo zvaničnu odluku o datumu starta drugoligaškog karavana u ženskoj konkurenciji, trener zrenjaninskih crveno-belih Marko Marinkov […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkašice Proletera startovale sa pripremama za nastupajuću sezonu

    Prvim istrčanim krugovima u Karađorđevom parku, košarkašice ŽKK Proleter 023 iz Zrenjanina su u ponedeljak, 17. avgusta, otpočele pripreme za nastupajuću sezonu u kojoj će se takmičiti u Drugoj ligi Srbije.

     

    Iako Košarkaški savez Srbije još uvek nije doneo zvaničnu odluku o datumu starta drugoligaškog karavana u ženskoj konkurenciji, trener zrenjaninskih crveno-belih Marko Marinkov kaže da se početak sezone očekuje polovinom oktobra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter se predomislio: Ipak idu u viši rang, stiže pomoć sponzora

     

    – Prve dve nedelje radićemo u parku na sticanju kondicije, da bi od 1. septembra nastavili sa radom u hali. Za sada je u planu da 16. i 19. septembra odigramo dve pripremne utakmice protiv ekipa koje će se takmičiti u Prvoj ligi. To su Duga iz Šapca i Novosadska ŽKA – izjavio je Marko Marinkov nakon prve prozivke.

     

    Marinkov je rekao da je cilj njegove ekipe povratak u elitu. On se nada da će košarkašice Proletera odigrati sezonu u kojoj će biti dominantna ekipa u Drugoj ligi.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport