• Pune ruke posla za disciplinskog sudiju Fudbalskog saveza Vojvodine

    Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Vojvodine prethodnih dana imao je pune ruke posla zbog dešavanja, između ostalog, i na utakmicama odigranim u okviru Srpske lige Vojvodina i Vojvođanske lige Istok.   Poslednje jesenje kolo na terenima Srpske lige Vojvodina obeležilo je pet crvenih kartona, najviše od početka trke.   Crveni karton je, pored ostalih, dobio i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pune ruke posla za disciplinskog sudiju Fudbalskog saveza Vojvodine

    Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Vojvodine prethodnih dana imao je pune ruke posla zbog dešavanja, između ostalog, i na utakmicama odigranim u okviru Srpske lige Vojvodina i Vojvođanske lige Istok.

     

    Poslednje jesenje kolo na terenima Srpske lige Vojvodina obeležilo je pet crvenih kartona, najviše od početka trke.

     

    Crveni karton je, pored ostalih, dobio i Milan Bačvanski, igrač Radničkog iz Zrenjanina, i to u meču koji je klub iz grada na Begeju, na domaćem terenu, odigrao protiv Dinama 1945.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Duško Tošić se emotivnom porukom oprostio od kineskih navijača

     

    Zbog nesportskog ponašanja prema sudiji, u 45. minutu meča protiv Hajduka 1912 iz Kule, fudbaler Vojvodine 1928 iz Perleza Milan Šušnjar je kažnjen sa dve utakmice neigranja.

     

    Žestoko je bilo i u Vojvođanskoj ligi Istok. David Kukolj (Radnički, Sutjeska) i Zlatko Đorić (Jedinstvo, Banatsko Karađorđevo) preskočiće po dva susreta. A novčano su kažnjeni treneri Đorđe Rudan (Crvena zvezda, Vojvoda Stepa) i Boško Mihajlović (Jedinstvo, Banatsko Karađorđevo).

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport