• Duško Tošić se emotivnom porukom oprostio od kineskih navijača

    Zrenjaninski fudbaler Duško Tošić objavio je da napušta Gvangžu, s obzirom na to da mu je istekao ugovor sa ovim kineskim klubom.   Iskusni defanzivac se emotivnom porukom oprostio od saigrača i navijača kluba, u kojem je proveo poslednje dve i po godine.   – Želeo bih da se zahvalim fudbalskom klubu Gvangžu RF i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Duško Tošić se emotivnom porukom oprostio od kineskih navijača

    Zrenjaninski fudbaler Duško Tošić objavio je da napušta Gvangžu, s obzirom na to da mu je istekao ugovor sa ovim kineskim klubom.

     

    Iskusni defanzivac se emotivnom porukom oprostio od saigrača i navijača kluba, u kojem je proveo poslednje dve i po godine.

     

    – Želeo bih da se zahvalim fudbalskom klubu Gvangžu RF i svim mojim kineskim navijačima, koji su me podržavali tokom fenomenalne dve i po godine. Zaista sam mnogo uživao i uvek ćete imati posebno mesto u mom srcu. Veoma sam tužan što napuštam ovu divnu zemlju, ali u isto vreme se radujem budućnosti i novim prilikama – poručio je Duško Tošić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Timski duh došao do izražaja: ŽFK Banat Bagljaš prvoplasirani na tabeli

     

    Nekadašnji reprezentativac Srbije za sada nije otkrio da li planira da nastavi karijeru i u kojoj zemlji i klubu. S obzirom na to da će za nešto više od mesec dana, odnosno 19. januara, napuniti 36 godina, sve je bliže trenutku kada će okačiti kopačke o klin.

     

    Bez obzira na to, ima nagoveštaja da će i dalje biti aktivan na terenu. Turski mediji su nedavno pisali da bi u januarskom prelaznom roku Tošić mogao da se vrati u tu zemlji i ponovo zaigra za Bešiktaš. Dres ovog kluba je nosio od 2015. do 2018. godine.

     

    Nema sumnje i da bi se mnogi ovdašnji navijači radovali da se Tošić vrati u Crvenu zvezdu i da u crveno-belom dresu okonča igračku karijeru.

     

    Ostaje nam da vidimo kakva će biti Duškova odluka.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Ovo je stvarno vest dana. Evo neću moći da spavam i ručam dok ne saznam gde će ići dotični da zaradi još nekoliko stotina hiljada evra. Baš sam zabrinut!!!!!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport