• Neprikosnoven u ringu: Strahinja Rašović osvojio zlatnu medalju

    Takmičar Boks kluba Banat iz Zrenjanina, junior Strahinja Rašović, osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu beogradskog regiona. Ovo prvenstvo, kao i Memorijalni turnir u boksu „Pilot Milenko Pavlović“ održani su u Valjevu.   Strahinja Rašović je u finalnom meču savladao protivnika iz pančevačkog BK Profesionalac Lazara Jevića. Jević nije imao šansi protiv Rašovića, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Neprikosnoven u ringu: Strahinja Rašović osvojio zlatnu medalju

    Takmičar Boks kluba Banat iz Zrenjanina, junior Strahinja Rašović, osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu beogradskog regiona. Ovo prvenstvo, kao i Memorijalni turnir u boksu „Pilot Milenko Pavlović“ održani su u Valjevu.

     

    Strahinja Rašović je u finalnom meču savladao protivnika iz pančevačkog BK Profesionalac Lazara Jevića. Jević nije imao šansi protiv Rašovića, pa je finalni meč završen predajom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VREME JE ZA REKREACIJU: Patike po super ceni!

     

    – Razlika u kvalitetu je bila velika, te je predaja protivnika bila neizbežna. Strahinja je osvojio zlatnu medalju i potvrdio reprezentativni nivo – kaže za portal zrenjaninski.com njegov trener Milivoj Šojić.

     

    Rašovića sada očekuju pripreme reprezentacije na Paliću za predstojeće međunarodne nastupe.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Žetva medalja u Bijeljini i Pančevu: Fenomenalan vikend za Karate klub Zadrugar

     

    – Kako je školska godina u završnici, napravili smo kompromis između školskih i reprezentativnih obaveza, pa će Rašović na pripreme otići nedelju dana kasnije. Tu nedelju će iskoristiti kako bi sa što boljim uspehom završio školsku godinu. Zahvalni smo na razumevanju svim profesorima Tehničke škole, na čelu sa razrednim starešinom Marijanom Popović, kao i selektoru juniorske reprezentacije Branislavu Jovičiću – navodi Šojić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport