• Prvi Uskrs van Srbije: Nikola Petković iz Amerike čestitao praznik Zrenjanincima

    Dvadesetogodišnji Nikola Petković iz Zrenjanina, supertalentovani fudbaler, nekadašnji igrač Čukaričkog i kapiten omladinske reprezentacije Srbije, koji je početkom godine debitovao i za seniorsku selekciju, prvi put u životu Uskrs dočekuje van svoje domovine.   Nikola je pre dva meseca prešao u Fudbalski klub Šarlot, koji je član MLS lige, zbog čega se preselio u američku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvi Uskrs van Srbije: Nikola Petković iz Amerike čestitao praznik Zrenjanincima

    Dvadesetogodišnji Nikola Petković iz Zrenjanina, supertalentovani fudbaler, nekadašnji igrač Čukaričkog i kapiten omladinske reprezentacije Srbije, koji je početkom godine debitovao i za seniorsku selekciju, prvi put u životu Uskrs dočekuje van svoje domovine.

     

    Nikola je pre dva meseca prešao u Fudbalski klub Šarlot, koji je član MLS lige, zbog čega se preselio u američku saveznu državu Severna Karolina, gde dočekuje Uskrs.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gol Đorđa Bajića odveo Jedinstvo u finale Kupa FSP Zrenjanin

     

    – Ovde mi je super. Trebalo mi je određeno vreme da se prilagodim jer je Amerika mnogo drugačija od Srbije. Drugačiji su ljudi, drugačije su navike i slično. Ali, sve je prošlo kako treba i sada stvarno uživam – poručio je iz Amerike za portal zrenjaninski.com Nikola Petković.

     

    nikola petković

     

    On trenutno trenira za drugi tim Crown Legacy i sprema se da zaigra u prvoj ligi.

     

    – Baš zbog tog prilagođavanja na novu sredinu trenutno sam u drugom timu Crown Legacy. Želim da spremno dočekam prvu ligu – ističe Nikola.

     

    Zrenjaninac koji je prve fudbalske korake napravio u Petliću, a zatim igrao u Bambiju i Radničkom, kaže da prvi put u životu Uskrs dočekuje van Srbije.

     

    – Međutim, imam sreću što je trenutno moj tata tu sa mnom, pa ću zajedno sa njim proslaviti praznik. Naravno, ranije sam Uskrs uvek slavio sa porodicom – dodaje Nikola.

     

    nikola petković
    Foto: Charlotte FC

     

    Za kraj, imao je poruku i za svoje Zrenjanince i sve pravoslavne vernike.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Hteo bih da svima njima čestitam Uskrs, uz želju da ga lepo provedu u krugu porodice – poručio je jedan od naših najboljih fudbalera mlađe generacije Nikola Petković.

     

    nikola petković
    Foto: Charlotte FC

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport