• Gol Đorđa Bajića odveo Jedinstvo u finale Kupa FSP Zrenjanin

    Fudbalski klubovi Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva i Crvena zvezda iz Ruskog Sela sastaće se u finalu Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin, koje će biti održano 26. aprila.   Karađorđevčani su do finala stigli pobedom nad Naftagasom iz Elemira rezultatom 1:0, dok je Crvena zvezda savladala ŽAK Kikinda rezultatom 4:1.   Gol za Jedinstvo postigao je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gol Đorđa Bajića odveo Jedinstvo u finale Kupa FSP Zrenjanin

    Fudbalski klubovi Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva i Crvena zvezda iz Ruskog Sela sastaće se u finalu Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin, koje će biti održano 26. aprila.

     

    Karađorđevčani su do finala stigli pobedom nad Naftagasom iz Elemira rezultatom 1:0, dok je Crvena zvezda savladala ŽAK Kikinda rezultatom 4:1.

     

    Gol za Jedinstvo postigao je Đorđe Bajić u 25. minutu utakmice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ubojiti napadač Vladan Bala: Sečanjac kome se smeši blistava fudbalska karijera

     

    – Prvo poluvreme smo odigrali dobro. Postigao sam taj gol i do kraja smo zadržali rezultat. U drugom poluvremenu gosti su imali inicijativu i napadali su, ali smo mi dobro stajali u odbrani i uspeli smo da se odbranimo. Mislim da smo zasluženo odneli pobedu i ušli u finale, iako smo više razmišljali o utakmici koja nas očekuje danas – izjavio je za portal zrenjaninski.com Đorđe Bajić.

     

    U 22. kolu Vojvođanske lige „Istok“ Fudbalski klub Jedinstvo danas dočekuje OFK Kikinda. Utakmica je na programu u 16.30 časova. Kikinđani su trenutno prvoplasirani na tabeli, sa 48 bodova, tri više u odnosu na ekipu iz Banatskog Karađorđeva, koja deli drugu poziciju sa Slobodom iz Novih Kozaraca.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovaj derbi sa Kikindom donosi prevagu. U polufinalu Kupa FSP Zrenjanin dali smo sve od sebe i pokazali karakter. Nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu i na današnjoj prvenstvenoj utakmici – dodao je Bajić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport