• Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu “Zvonimir Zvonko Vujin”

    Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu „Zvonimir Zvonko Vujin“ biće održan 17. i 18. jula u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.   Turnir se održava u kategorijama kadeta, kadetkinja, seniora i seniorki. Biće otvoren u subotu, 17. jula, u 14 časova. Finalne borbe su na programu u nedelju, 18. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu “Zvonimir Zvonko Vujin”

    Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu „Zvonimir Zvonko Vujin“ biće održan 17. i 18. jula u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

     

    Turnir se održava u kategorijama kadeta, kadetkinja, seniora i seniorki. Biće otvoren u subotu, 17. jula, u 14 časova. Finalne borbe su na programu u nedelju, 18. jula, od 18 sati.

     

    Dvodnevni turnir okupiće više od 60 takmičara iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Severne Makedonije.

     

    Na meču večeri nastupiće Aleksandra Rapaić i Nikolina Gajić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Garage team: Postali državni šampioni bez ičije podrške (Foto)

     

    Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu „Zvonimir Zvonko Vujin“ organizuju Bokserski savez Srbije, Grad Zrenjanin, Sportski savez grada Zrenjanina i bokserski klubovi Banat i Petrovgrad. Pokrovitelj je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

     

    Zvezde turnira domaći takmičari

     

    – Ove činjenice bi sigurno značile i Zvonku Vujinu. Mislim da su najveće zvezde turnira, a tako i treba da bude, upravo domaći takmičari. Napomenula bih i da će na turniru nastupiti kompletna kadetska reprezentacija Srbije – rekla je generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

     

    Ona je pozvala zrenjaninsku publiku da prisustvuje mečevima, a poziv su uputili i mladi bokseri Petrovgrada Aleksandra Rapaić i Banata Strahinja Rašović.

     

    – Čast mi je što ću nastupiti na jednom ovakvom turniru i boksovati za svoj klub, u svom gradu. Očekujem dobar nastup – poručila je Aleksandra Rapaić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Strahinja Rašović jedan je od najtalentovanijih takmičara BK Banat i jedan od četvoro predstavnika tog kluba koji će učestvovati na turniru. Nastupiće u kategoriji kadeta do 54 kilograma i nada se osvajanju prvog mesta.

     

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura je danas za učesnike i organizatore turnira upriličio prijem u svom kabinetu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Zvonko je bio divan čovek i najbolji predstavnik plemenite veštine. Zato je za života zavredio da mu grad sportova podigne spomenik. Ne treba zaboraviti da je legenda zbog „lepog života“ morao da proda zlatni sat koji je za silne medalje dobio od Tita.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport