• Prvenstvo Srbije: Ana Gančov osvojila šest medalja, Pavle Stojanov četiri

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je sa 20 plivača učestvovao na prvenstvu Srbije za kadete, koje je održano prošlog vikenda u Novom Sadu. Na prvenstvu su nastupila ukupno 162 takmičara iz 32 kluba.   U konačnom plasmanu, Plivački klub Proleter je ekipno zauzeo drugo mesto.   PROČITAJTE JOŠ: Štoper Danilo Janjatović preuzeo ulogu golmana da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvenstvo Srbije: Ana Gančov osvojila šest medalja, Pavle Stojanov četiri

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je sa 20 plivača učestvovao na prvenstvu Srbije za kadete, koje je održano prošlog vikenda u Novom Sadu. Na prvenstvu su nastupila ukupno 162 takmičara iz 32 kluba.

     

    U konačnom plasmanu, Plivački klub Proleter je ekipno zauzeo drugo mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Štoper Danilo Janjatović preuzeo ulogu golmana da bi pomogao svom timu

     

    Kadetkinja Ana Gančov zablistala je sa osvojenih šest medalja, a u stopu ju je pratio njen klupski drugar Pavle Stojanov sa osvojene četiri medalje.

     

    Ana Gančov osvojila je srebrnu medalju na 400 metara mešovito, a bronzane na 100 metara prsno i 200 mešovito. Pavle Stojanov bio je srebrni na 200 metara kraul.

     

    prvenstvo srbije za kadete

     

    Bronzane medalje osvojila je muška štafeta 4×50 kraul, u sastavu Stojanov, Kekenj, Jovičin i Balaž, kao i ženska na 4×50 mešovito u sastavu Cvetkov, Krstin, Petraš i Gančov.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Bronzane su bile i muška štafeta 4×50 mešovito, u sastavu Milovanović, Janković, Jenovai i Čarnić, štafeta 4×50 mešovito mix, u sastavu Stojanov, Balaž, Petraš i Gančov, kao i štafeta 4×50 kraul mix u sastavu Stojanov, Balaž, Gančov i Cvetkov.

     

    Treneri ekipe bili su Milorad Radišić, Dragan Jocić i Nikola Gogić.

     

    prvenstvo srbije za kadete

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport