• Atletičari kluba AS 023 imali zapažene nastupe na dva takmičenja (Foto)

    Atletičari zrenjaninskog kluba AS 023 prošle nedelje su učestvovali na dva takmičenja, na kojima su ostvarili zapažene rezultate.   Na juniorskom prvenstvu Vojvodine, održanom 22. maja u Novom Sadu, članovi Atletskog kluba AS 023 osvojili su četiri medalje.   PROČITAJTE JOŠ: Džudista Proletera Nikola Medan vicešampion Srbije   Zlatnu medalju osvojila je Andrea Sremac u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari kluba AS 023 imali zapažene nastupe na dva takmičenja (Foto)

    Atletičari zrenjaninskog kluba AS 023 prošle nedelje su učestvovali na dva takmičenja, na kojima su ostvarili zapažene rezultate.

     

    Na juniorskom prvenstvu Vojvodine, održanom 22. maja u Novom Sadu, članovi Atletskog kluba AS 023 osvojili su četiri medalje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudista Proletera Nikola Medan vicešampion Srbije

     

    Zlatnu medalju osvojila je Andrea Sremac u trci na 400m (57,24). U istoj trci Milica Božović je osvojila bronzanu medalju sa novim ličnim rekordom (59,11).

     

    Srebrne medalje su osvojili Anja Živković u trci na 1500 m sa novim ličnim rekordom (5:31;00), kao i ženska štafeta 4x100m u sastavu Stanaćev, Tot, Božović i Sremac.

     

     

    Takođe, članovi Atletskog kluba AS 023, takmičeći se za svoje škole i svoj grad, na školskom prvenstvu Srbije, održanom 19. maja u Sremskoj Mitrovici, osvojili su sedam medalja.

     

    U kategoriji srednjih škola srebrne medalje osvojile su Andrea Sremac na 100m i Milica Božović na 400m.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U konkurenciji osnovnih škola, zlatne medalje su osvojili Justin Cvetkov na 300m, Tamara Vukov u bacanju vorteksa i Maša Vorkapić u skoku u vis.

     

    Srebrnu medalju osvojio je Dušan Kovačević na 60m, a bronzanu Lazar Gavrilov u skoku u vis.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport