• Promenjena odluka posle bure u javnosti: Rekordi će ipak biti priznati

    Posle bure u javnosti, koja se podigla kada je portal zrenjaninski.com objavio da je Upravni odbor Plivačkog saveza Srbije doneo odluku da se ne priznaju nacionalni i ostali rekordi ostvareni na Zimskom pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Srbije za kadete, juniore i u apsolutnoj konkurenciji u 25-metarskim bazenima, održanom u Zrenjaninu, ponovo je zasedao UO PSS […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Promenjena odluka posle bure u javnosti: Rekordi će ipak biti priznati

    Posle bure u javnosti, koja se podigla kada je portal zrenjaninski.com objavio da je Upravni odbor Plivačkog saveza Srbije doneo odluku da se ne priznaju nacionalni i ostali rekordi ostvareni na Zimskom pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Srbije za kadete, juniore i u apsolutnoj konkurenciji u 25-metarskim bazenima, održanom u Zrenjaninu, ponovo je zasedao UO PSS i promenio ovu odluku.

     

    PROČITAJTE JOŠ: In memoriam: Preminuo bivši čelnik FK Proleter Dragiša Radovančev

     

    Na drugoj ovogodišnjoj sednici jednoglasno je dopunjena odluka od 15. januara. Time su priznati nacionalni rekordi, a rezultati uvršteni u međunarodnu bazu.

     

    Podsetimo, naš portal je prošle nedelje objavio da je Upravni odbor Plivačkog saveza Srbije odlučio da ne prizna nacionalne i ostale rekorde, postignute na prvenstvu održanom u Zrenjaninu od 2. do 5. decembra prošle godine, nakon što su utvrđeni tehnički nedostaci objekta. Ustanovljeno je, naime, da je plivalište u Zrenjaninu kraće od propisane dužine.

     

    „Rezultati i plasmani su validni za lokalne svrhe, ali se neće uvrštavati u međunarodnu bazu rezultata“, objavio je tada UO PSS.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Međutim, ubrzo nakon toga ova odluka je promenjena.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport