• Promene u fudbalskim klubovima ASK i 2. oktobar: Otišli Zakić i Tubić

    Fudbalski klub ASK iz Aradca objavio je da je došlo do promene na klupi i da je, umesto Srđana Zakića, novi šef stručnog štaba Željko Stanić.   Srđan Zakić je na klupi ASK-a proveo tri godine. U prvoj sezoni, tokom prolećnog dela prvenstva, bio je blizu baraža za ulazak u Područnu fudbalsku ligu Zrenjanin, kada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Promene u fudbalskim klubovima ASK i 2. oktobar: Otišli Zakić i Tubić

    Fudbalski klub ASK iz Aradca objavio je da je došlo do promene na klupi i da je, umesto Srđana Zakića, novi šef stručnog štaba Željko Stanić.

     

    Srđan Zakić je na klupi ASK-a proveo tri godine. U prvoj sezoni, tokom prolećnog dela prvenstva, bio je blizu baraža za ulazak u Područnu fudbalsku ligu Zrenjanin, kada su ASK-u za to nedostajala svega tri boda. U drugoj sezoni klub iz Aradca se plasirao u PFL Zrenjanin, dok je u trećoj izborio opstanak u ovoj ligi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbalskim klubovima Jedinstvo i Begej po 1,2 miliona dinara iz budžeta

     

    „Zakić je na klupi proveo i jesenji deo sezone i klub ostavio na sedmoj poziciji, sa 21 osvojenim bodom. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na svemu i želi puno sreće u daljoj karijeri“, saopštio je FK ASK.

     

    Zakić je izjavio da mu je potreban odmor od bavljenja ovim poslom i da će ubuduće biti član uprave kluba.

     

    „O novom treneru ne treba trošiti previše reči. On je legenda zrenjaninskog Proletera i veliki stručnjak. Radio je u brojnim klubovima. Želimo mu dobrodošlicu i puno uspeha na klupi. O početku priprema i novim imenima u našem klubu javnost će biti naknadno obaveštena“, saopštio je ASK.

     

    Ivica Tubić podneo ostavku

     

    Istog dana kada je ASK objavio da je došlo da promene na klupi ovog kluba, oglasio se i FK 2. oktobar iz Kumana, koji je obavestio javnost da je dosadašnji predsednik kluba Ivica Tubić podneo ostavku i tako završio svoj mandat u upravi Kumančana.

     

    „Mnogo smo razgovarali na temu njegovog ostanka, ali iz ličnih razloga je odbio svaku mogućnost nastavka rada na toj funkciji. Klub će pokušati uskoro da raspiše Skupštinu na kojoj bi se izabralo najbolje rešenje, a do tada će funkciju predsednika obavljati Duško Gvožđarev, trenutno aktivni trener u klubu. Ovim putem se zahvaljujemo Ivici Tubiću na svemu i želimo mu puno uspeha u daljem radu i u privatnom životu“, poručili su iz FK 2. oktobar.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kumančani su, inače, jesenji deo prvenstva u Međuopštinskoj ligi Kikinda – Žitište završili na prvom mestu na tabeli, sa 24 boda, tri manje u odnosu na drugoplasirano Jedinstvo iz Novog Bečeja.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport