• Proleteru 19 medalja na mitingu „Bečejska zvezda“, Cvetkov najbolji plivač

    Ekipa Plivačkog kluba Proleter osvojila je 19 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu „Bečejska zvezda“. Takođe, Zrenjaninac Justin Cvetkov proglašen je za najboljeg plivača na ovom takmičenju.   Miting „Bečejska zvezda“ je održan u Bečeju, u subotu, 7. decembra. Na takmičenju su učestvovala 444 plivača iz pet zemalja.   Proleter je nastupio sa 42 takmičara, koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleteru 19 medalja na mitingu „Bečejska zvezda“, Cvetkov najbolji plivač

    Ekipa Plivačkog kluba Proleter osvojila je 19 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu „Bečejska zvezda“. Takođe, Zrenjaninac Justin Cvetkov proglašen je za najboljeg plivača na ovom takmičenju.

     

    Miting „Bečejska zvezda“ je održan u Bečeju, u subotu, 7. decembra. Na takmičenju su učestvovala 444 plivača iz pet zemalja.

     

    Proleter je nastupio sa 42 takmičara, koji su osvojili ukupno 19 medalja. Ovom prilikom prvi put je nastupila i nova generacija 2011, 2012. i 2013. godište iz redova zrenjaninskog kluba.

     

     

    Zlato za PK Proleter osvojili su Nikola Apro, Justin Cvetkov (dve medalje), Marko Krečev, Nevena Petraš i muška štafeta 4x50m.

     

    Srebrne medalje osvojili su Mateja Janković (dve), Danilo Kepić, Nemanja Grujić, Pavle Stojanov i Nevena Petraš.

     

    Pročitajte još: Futsaleri SAS-a se plasirali u četvrtfinale Kupa Vojvodine

     

    Bronzu su osvojili Mateja Janković, Luka Omaljev, Đorđe Čarnić, Aleksa Kalaš Kosanović, Nevena Petraš, Ana Petrović i ženska štafeta 4x50m.

     

    Treneri ekipe su bili Radišić, Gogić i Borić.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport