• Futsaleri SAS-a se plasirali u četvrtfinale Kupa Vojvodine

    KMF Bečej 2003 – KMF SAS 6:7 (poluvreme 3:5) Kup Vojvodine – osmina finala   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a plasirala se u četvrtfinale Kupa Vojvodine, pošto je u ponedeljak, 9. decembra, slavila na gostovanju u Bečeju. Zrenjaninci su savladali ekipu KMF Bečej 2003 rezultatom 7:6.   Strelci za izabranike Milivoja Batinice bili su Milićev u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Futsaleri SAS-a se plasirali u četvrtfinale Kupa Vojvodine

    KMF Bečej 2003 – KMF SAS 6:7 (poluvreme 3:5)

    Kup Vojvodine – osmina finala

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a plasirala se u četvrtfinale Kupa Vojvodine, pošto je u ponedeljak, 9. decembra, slavila na gostovanju u Bečeju. Zrenjaninci su savladali ekipu KMF Bečej 2003 rezultatom 7:6.

     

    Strelci za izabranike Milivoja Batinice bili su Milićev u 4. i 29. minutu, Lojpur u 7. i 8. minutu, Aranitović u 9. i 24. kao i Jevremov u 13. minutu susreta.

     

    Treba napomenuti, jer je za veliko poštovanje, da su domaćini sav prihod od prodatih ulaznica poklonili u humanitarne svrhe. Sredstva su namenjena za kupovinu paketića za socijalno ugroženu decu.

     

    Pročitajte još: Veoma naporan i rezultatski uspešan vikend za zrenjaninske stonotenisere

     

    Sledećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Kupu. Naredni rival „Ludoj družini“ biće ekipa Tise iz Novog Bečeja, koja je u osmini finala, u gostima, savladala člana Vojvođanske lige, tim Kikinde rezultatom 4:2

     

    Utakmica četvrtfinalne runde između KMF Tisa i KMF SAS zakazana je za nedelju, 15. decembar, od 18 časova, u sportskoj dvorani u Novom Bečeju.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport