• Proleter uspeo da izvuče bod u jednom od derbija začelja (Foto)

    RK Proleter – RK Obilić 34:34 (poluvreme 15:20)   Rukometaši Proletera uspeli su da izvuku bod u jednom od derbija začelja. Oni su, naime, u nedelju, 2. februara, u utakmici 15. kola ARKUS lige, na parketu Kristalne dvorane, odigrali nerešeno sa pretposlednjom ekipom na tabeli, RK Obilić iz Beograda.   Pročitajte još: NOVA POBEDA: Borbenost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter uspeo da izvuče bod u jednom od derbija začelja (Foto)

    RK Proleter – RK Obilić 34:34 (poluvreme 15:20)

     

    Rukometaši Proletera uspeli su da izvuku bod u jednom od derbija začelja. Oni su, naime, u nedelju, 2. februara, u utakmici 15. kola ARKUS lige, na parketu Kristalne dvorane, odigrali nerešeno sa pretposlednjom ekipom na tabeli, RK Obilić iz Beograda.

     

    Pročitajte još: NOVA POBEDA: Borbenost u redovima Proletera nije izostala (Foto)

     

    Viđena su dva u potpunosti različita poluvremena. U prvom, veoma loša odbrana Zrenjaninaca dozvolila je gostima iz prestonice da postignu čak 20 golova. Drugo poluvreme donelo je potpuno drugačiju sliku na parketu. Već nakon trinaest minuta, serijom 7:2, rukometaši Proletera vraćaju utakmicu u egal, ali do kraja meča ne uspevaju da naprave potpuni preokret. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, obe ekipe morale su da se zadovolje samo sa osvojenim po jednim bodom.

     

     

    Najefikasniji u redovima zrenjaninskih crveno-belih bio je Dušan Mirić koji je postigao 9 golova. Po 5 puta u listu strelaca upisali su se David Pešić i Dušan Ilijin.

     

    Pročitajte još: Vrhunski rezultati džudista OJK Proleter MD na startu sezone

     

    U narednom kolu, igračima Proletera sledi jedno od najtežih gostovanja u sezoni, jer će na noge ići lideru na tabeli, ekipi Dinama iz Pančeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport