• Proleter savladao „svece“ nakon produžetaka (Foto)

    KK Proleter – KK Sveti Đorđe (Žitište) 74:73 (13:17, 18:14, 15:8, 17:24, 11:10)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera savladali su u kontrolnoj utakmici, nakon produžetaka, starog sportskog rivala i komšije iz Žitišta, ekipu Svetog Đorđa, rezultatom 74:73. Duel ove dve ekipe odigran je u sredu, 2. septembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.   PROČITAJTE JOŠ: Novi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter savladao „svece“ nakon produžetaka (Foto)

    KK ProleterKK Sveti Đorđe (Žitište) 74:73 (13:17, 18:14, 15:8, 17:24, 11:10)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera savladali su u kontrolnoj utakmici, nakon produžetaka, starog sportskog rivala i komšije iz Žitišta, ekipu Svetog Đorđa, rezultatom 74:73. Duel ove dve ekipe odigran je u sredu, 2. septembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novi kiks Radničkog: Ni nakon četiri kola Zrenjaninci ne znaju za pobedu

     

    Požrtvovana igra sa obe strane, utakmica na mali broj poena, omogućila je trenerima obe ekipe da uvide u kakvom stepenu forme su njihovi izabranici u ovoj fazi priprema pred nastupajuće prvenstvo.

     

     

    Trener Zrenjaninaca Stefan Atanacković nije mogao da računa na povratnika iz Francuske i planiranu okosnicu tima u predstojećem šampionatu Bojana Davidovca, koji je pretrpeo lakšu povredu leđa.

     

    S druge strane, Žitištanima je ovo bio prvi kontrolni meč, a pojačanja „svetaca“ Aleksandar Petrović i Lazar Nedeljković, kao i povratnik iz Kine Danijel Čuč, pokazali su veliku borbenost. Oni su se na pravi način nametnuli, tako da ekipa Svetog Đorđa može ozbiljno da računa na njih u predstojećem šampionatu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport