• Novi kiks Radničkog: Ni nakon četiri kola Zrenjaninci ne znaju za pobedu

    FK Feniks 1995 – FK Radnički 2:0 (poluvreme 2:0)   Ni nakon četiri odigrane ligaške utakmice, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog ne znaju za pobedu. Oni su u nastavku srpskoligaškog karavana poraženi od ekipe Feniksa 1995 rezultatom 2:0.   Utakmica je bila rešena već u prvom poluvremenu. Poveli su domaći u 12. minutu susreta, kada se nakon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi kiks Radničkog: Ni nakon četiri kola Zrenjaninci ne znaju za pobedu

    FK Feniks 1995 – FK Radnički 2:0 (poluvreme 2:0)

     

    Ni nakon četiri odigrane ligaške utakmice, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog ne znaju za pobedu. Oni su u nastavku srpskoligaškog karavana poraženi od ekipe Feniksa 1995 rezultatom 2:0.

     

    Utakmica je bila rešena već u prvom poluvremenu. Poveli su domaći u 12. minutu susreta, kada se nakon centaršuta Pejića najbolje snašao Luka Jovanović i uspeo da zatrese mrežu nemoćnog Nemanje Radovića. Konačnih 2:0 postavlja David Ninković u 26. minutu. On je iskoristio grešku zrenjaninskih crveno-crnih na njihovoj polovini terena, prihvatio pas i po drugi put zatresao mrežu Zrenjaninaca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vojvođanska liga “Istok”: Po bod za Jedinstvo i Budućnost (Foto)

     

    Vredi istaći da su fudbaleri Radničkog imali nekoliko izglednih šansi, među kojima je najizgledniju propustio Nikola Bajat sredinom drugog poluvremena. Njegov udarac ka golu zaustavila je stativa.

     

    Priliku da oseti prvu slast pobede u tekućem šampionatu, ekipa Radničkog imaće u subotu, 5. septembra, kada na svom terenu, od 16.30 časova, u okviru 5. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, dočekuje Bečej 1918.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport