• Proleter porazom od Partizana stavio tačku na prvi deo prvenstva (Foto)

    Utakmicama odigranim sinoć stavljena je tačka na prvi deo rukometne ARKUS lige. Učesnici plej-ofa bili su poznati još prošlog vikenda, a sada, posle 14 odigranih kola, jasno je i sa koliko bodova će timovi iz donjeg dela tabele startovati u plej-autu.   Rukometaši Partizana jedini su bez poraza u prvom delu takmičenja. Crno-beli su na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter porazom od Partizana stavio tačku na prvi deo prvenstva (Foto)

    Utakmicama odigranim sinoć stavljena je tačka na prvi deo rukometne ARKUS lige. Učesnici plej-ofa bili su poznati još prošlog vikenda, a sada, posle 14 odigranih kola, jasno je i sa koliko bodova će timovi iz donjeg dela tabele startovati u plej-autu.

     

    Rukometaši Partizana jedini su bez poraza u prvom delu takmičenja. Crno-beli su na Banjici nadigrali zrenjaninski Proleter rezultatom 36:24, posle vođstva 21:12 na poluvremenu.

     

    Za igrača utakmice proglašen je Nemanja Živković, koji je četiri puta zatresao mrežu protivnika.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Najmlađi prvotimci Proletera: Nikola, Stefan i Boško igraju Super ligu (Foto)

     

    Po šest pogodaka upisali su Nikola Ivanović i Stefan Petrić, dok se u gostujućem sastavu izdvojio Miloš Pavlović sa sedam.

     

    arkus liga: partizan - proleter
    Foto: ARKUS liga

     

    Uz učinak od 12 pobeda i dva remija, Partizan čeka žreb za plej-of kao prvoplasirani tim B grupe.

     

    Timovi koji su se našli u donjem delu tabele takmičenje će nastaviti u plej-autu, u kom će se boriti za opstanak. Iz B grupe to su Proleter, Spartak, Mokra Gora i Železničar 1949.

     

    U plej-autu se rezultati i osvojeni bodovi u međusobnim susretima u prvom delu takmičenja prenose, a utakmice se odigravaju samo između ekipa koje su u prvom delu takmičenja bile u različitim grupama.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stoga stanje na tabeli izgleda ovako: Proleter 10, Spartak 7, Mokra Gora 7, Crvena zvezda Grundfos 6, Jugović 4, Obilić 2, Železničar 1949  0.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport