• Proleter pobedio Železničar na startu plej-ofa Druge lige Srbije (Foto)

    Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa danas su ostvarili važnu pobedu na startu plej-ofa Druge lige Srbije. Oni su u Kristalnoj dvorani savladali KK Železničar rezultatom 81:73 (17:18; 26:11; 20:27; 18:17).   PROČITAJTE JOŠ: Plivački savez Vojvodine: Ognjen Kovačević je trenutno najveći talenat   Najefikasniji u ekipi Stefana Atanackovića bili su Luka Vukojičić i Bratislav Paunović sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter pobedio Železničar na startu plej-ofa Druge lige Srbije (Foto)

    Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa danas su ostvarili važnu pobedu na startu plej-ofa Druge lige Srbije. Oni su u Kristalnoj dvorani savladali KK Železničar rezultatom 81:73 (17:18; 26:11; 20:27; 18:17).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Plivački savez Vojvodine: Ognjen Kovačević je trenutno najveći talenat

     

    Najefikasniji u ekipi Stefana Atanackovića bili su Luka Vukojičić i Bratislav Paunović sa po 19 postignutih poena. Dvocifreni je bio i Marko Šinik, koji je ubeležio 15 poena na ovoj utakmici.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U drugom kolu plej-ofa, koje je na programu 27. februara, košarkaši Proletera gostuju u Nišu. Oni će tamo odmeriti snage sa ekipom KK Fair Play.

     

    Trener Stefan Atanacković je pre današnje utakmice sa Čačanima izjavio da je Proleter jedna od ekipa koja u plej-ofu može najviše da profitira.

     

    – Pošto smo sada po prvi put kompletni i bez povreda, možemo dosta – istakao je Atanacković.

     

    Više fotografija sa današnje utakmice možete pogledati na sajtu volimzrenjanin.com

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport