• Proleter osvojio najviše medalja od svih klubova na takmičenju!

    PK Proleter osvojio je najviše medalja od svih klubova koji su učestvovali na desetom Bjelica kupu u Vrbasu! Na kupu je nastupilo 400 plivača iz Srbije, Hrvatske i Mađarske.   Plivački klub Proleter je na ovom takmičenju, koje je održano 13. jula, učestvovao sa 39 takmičara. Oni su osvojili ukupno 27 medalja, što je bilo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter osvojio najviše medalja od svih klubova na takmičenju!

    PK Proleter osvojio je najviše medalja od svih klubova koji su učestvovali na desetom Bjelica kupu u Vrbasu! Na kupu je nastupilo 400 plivača iz Srbije, Hrvatske i Mađarske.

     

    Plivački klub Proleter je na ovom takmičenju, koje je održano 13. jula, učestvovao sa 39 takmičara. Oni su osvojili ukupno 27 medalja, što je bilo najviše u odnosu na sve ostale klubove, i to do prekida takmičenja.

     

    Bjelica kup je, inače, prekinut oko 14 časova zbog nevremena.

     

    Pročitajte još: Dobar vikend za takmičare iz redova Auto moto kluba Petrovgrad

     

    Zlatne medalje osvojili su Justin Cvetkov (dve), Ognjen Kovačević (dve), Sara Vojnov, Nevena Petraš, Eva Krstin i Ana Marić.

     

    Srebro su osvojili Ognjen Kovačević, Pavle Stojanov (dve), Đorđe Čarnić, Marko Krečev, Mihajlo Jovičin, Sara Vojnov (dve) i Ana Marić.

     

    Bronzane medalje osvojili su Đorđe Čarnić, Lena Stoiljkovski, Marija Cabadaj (dve), Viktorija Trankulov (dve), Lara Lilić, Milica Kostić, Sara Vojnov i Laura Horvat.

     

    Treneri ekipe su bili Radišić i Borić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport