• Dobar vikend za takmičare iz redova Auto moto kluba Petrovgrad

    U subotu i nedelju održane su moto trke u Kraljevu, na moto stazi Beranovac.   Takmičari iz redova Auto moto kluba Petrovgrad imali su veoma dobar vikend. U subotu su ekipno zauzeli drugo, a u nedelju prvo mesto.   Na pobednički tron u subotu i nedelju popeli su se izuzetni Ostojić, koji bio drugi u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dobar vikend za takmičare iz redova Auto moto kluba Petrovgrad

    U subotu i nedelju održane su moto trke u Kraljevu, na moto stazi Beranovac.

     

    Takmičari iz redova Auto moto kluba Petrovgrad imali su veoma dobar vikend. U subotu su ekipno zauzeli drugo, a u nedelju prvo mesto.

     

    Na pobednički tron u subotu i nedelju popeli su se izuzetni Ostojić, koji bio drugi u klasi MK 50, kao i Stajić koji je bio treći. Saravolac je u subotu zauzeo četvrto mesto, a u nedelju šestu poziciju.

     

    Pročitajte još: Zanatlije pobednici Memorijalnog turnira „Radovan Raša Stanisavljev“

     

    Dragan Prokin se dva puta popeo na pobednički tron. On je osvojio drugo mesto u subotu i treće mesto u nedelju, u klasi MK250.

     

    Miomir Kulizić subotnju trku u klasi OS završio je na sedmom mestu, dok trku u nedelju nije završio. Miodrag Popov je u klasi Formula subotnju trku završio je na četvrtom mestu, dok u nedelju nije završio trku usled kvara.

     

    AMK Petrovgrad ima veliku šansu da na domaćoj stazi, u Industrijskog zoni Ečka – Jugoistok, 14. i 15. septembra osvoji dva prva mesta i bude prvi u Nacionalnom šampionatu Srbije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport