• Proleter ostvario veoma bitnu pobedu u borbi za poziciju koja vodi u plej-of

    BKK Radnički (Beograd) – KK Proleter Naftagas (Zrenjanin) 63:75 (20:26, 18:13, 11:20, 14:16)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su veoma bitnu pobedu u borbi za poziciju koja vodi u plej-of. Izabranici Stefana Atanackovića slavili su u okviru 12. kola Druge lige – grupa Sever, na gostovanju u prestonici, pobedivši ekipu BKK Radnički rezultatom 75:63. Ovaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter ostvario veoma bitnu pobedu u borbi za poziciju koja vodi u plej-of

    BKK Radnički (Beograd) – KK Proleter Naftagas (Zrenjanin) 63:75 (20:26, 18:13, 11:20, 14:16)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su veoma bitnu pobedu u borbi za poziciju koja vodi u plej-of. Izabranici Stefana Atanackovića slavili su u okviru 12. kola Druge lige – grupa Sever, na gostovanju u prestonici, pobedivši ekipu BKK Radnički rezultatom 75:63. Ovaj trijumf im je omogućio skok do drugog mesta na tabeli.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nenadmašni u finalu: KMF Tisa osvajač futsal Kupa Vojvodine (Foto)

     

    Najefikasniji među crveno-belima iz Zrenjanina bio je šuterski raspoloženi Marko Šinik sa dvadeset postignutih poena. Dvocifreni u ekipi Proletera takođe su bili Bratislav Paunović sa četrnaest i Nikola Šućov sa trinaest postignutih poena.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport