• Nenadmašni u finalu: KMF Tisa osvajač futsal Kupa Vojvodine (Foto)

    KMF Tisa (Novi Bečej) – KMF Novi Sad 6:1 (poluvreme 5:0)   Ubedljivom pobedom u finalnom duelu nad KMF Novi Sad, rezultatom 6:1, ekipa novobečejske Tise osvojila je Kup Vojvodine u futsalu za 2020. godinu.   PROČITAJTE JOŠ: Dominacija Zrenjaninki: Košarkašice Proletera zaposele vrh tabele   Iako se očekivala neizvesna utakmica, u kojoj će Novosađani, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nenadmašni u finalu: KMF Tisa osvajač futsal Kupa Vojvodine (Foto)

    KMF Tisa (Novi Bečej) – KMF Novi Sad 6:1 (poluvreme 5:0)

     

    Ubedljivom pobedom u finalnom duelu nad KMF Novi Sad, rezultatom 6:1, ekipa novobečejske Tise osvojila je Kup Vojvodine u futsalu za 2020. godinu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dominacija Zrenjaninki: Košarkašice Proletera zaposele vrh tabele

     

    Iako se očekivala neizvesna utakmica, u kojoj će Novosađani, koji se takmiče u nižem ligaškom prvenstvu, izgarati na parketu, prisustvovali smo duelu u kojem je njegovim većim delom postojala samo jedna ekipa na parketu. Od prvog sudijskog zvižduka, ekipa KMF Tisa je bila dominantan tim, sa većom željom da se domogne trofeja pobednika ovog prestižnog takmičenja za teritoriju severne pokrajine.

     

     

    Već nakon prvih dvadeset minuta, Novobečejci su stekli nedostižnih 5:0, što im je omogućilo ležerniju igru u drugom poluvremenu.

     

    Golove za Banaćane postigli su Srđan Stojković u 5, Đorđe Celin u 7, Nikola Tomić u 11, Veselin Guberinić u 15. i Čedomir Tomčić u 17. i 24. minutu meča. Počasni pogodak za ekipu Novog Sada postigao je Milan Pajić u 39. minutu susreta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport