• Proleter nije uspeo da priredi iznenađenje na gostovanju u prestonici (Foto)

    RK Partizan (Beograd) – RK Proleter (Zrenjanin) 33:25 (poluvreme 19:12)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da prirede iznenađenje na gostovanju u prestonici. Oni su u okviru 9. kola ARKUS lige – grupa A poraženi od Partizana rezultatom 33:25.   PROČITAJTE JOŠ: Uprava Jedinstva ogorčena zbog odnosa sudija prema Karađorđevčanima   Zrenjaninci su pružili veoma […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter nije uspeo da priredi iznenađenje na gostovanju u prestonici (Foto)

    RK Partizan (Beograd) – RK Proleter (Zrenjanin) 33:25 (poluvreme 19:12)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da prirede iznenađenje na gostovanju u prestonici. Oni su u okviru 9. kola ARKUS lige – grupa A poraženi od Partizana rezultatom 33:25.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uprava Jedinstva ogorčena zbog odnosa sudija prema Karađorđevčanima

     

    Zrenjaninci su pružili veoma dobru partiju samo u prvih sedamnaeset minuta meča. Nakon toga usledio je veliki pad u igri izabranika Momira Rnića, što je rezultiralo serijom domaćih od 9:1. Iako su rukometaši Proletera pokušali da se u prvoj trećini drugog poluvremena rezultatski vrate u meč i stigli na samo dva gola zaostatka, „Parni valjak“ je u nastavku ponovo dodao gas, te su Beograđani rešili ovaj duel sa osam golova razlike u svoju korist.

     

    rk partizan - rk proleter
    Foto: ARKUS liga

     

    Najefikasniji igrač meča bio je Aleksa Maksić iz Partizana sa devet postignutih golova. U redovima gostujuće ekipe, najviše golova je postigao Saša Terzić, koji se osam puta upisao u listu strelaca.

     

    RK Proleter trenutno zauzima petu poziciju na tabeli sa šest osvojenih bodova. U narednom kolu, Zrenjaninci će na svom parketu dočekati trećeplasiranu ekipu na tabeli, RK Dubočica 54 iz Leskovca.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

    Foto: ARKUS liga

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin