• Uprava Jedinstva ogorčena zbog odnosa sudija prema Karađorđevčanima

    Tek u poslednja dva kola aktuelnog prvenstva Vojvođanske lige Istok fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva osetili su gorčinu poraza.   U prvih 15 kola Karađorđevčani nisu pretrpeli nijedan poraz, zbog čega su se našli na prvom mestu na tabeli. Međutim, najpre su u pretposlednjem kolu, pred kraj jesenjeg dela šampionata, na domaćem terenu poraženi od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uprava Jedinstva ogorčena zbog odnosa sudija prema Karađorđevčanima

    Tek u poslednja dva kola aktuelnog prvenstva Vojvođanske lige Istok fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva osetili su gorčinu poraza.

     

    U prvih 15 kola Karađorđevčani nisu pretrpeli nijedan poraz, zbog čega su se našli na prvom mestu na tabeli. Međutim, najpre su u pretposlednjem kolu, pred kraj jesenjeg dela šampionata, na domaćem terenu poraženi od Kikinde 1909 rezultatom 2:3, da bi u subotu, na gostovanju u Banatskom Karlovcu, od ekipe Proletera pretrpeli minimalan poraz od 0:1.

     

    Nakon odigranih 17 kola Jedinstvo je palo na drugo mesto na tabeli, sa ukupno osvojenih 39 bodova, što je bod manje od prvoplasirane Mladosti iz Omoljice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pobedom nad Pančevcima Radnički okončao jesenji deo šampionata

     

    – Smatram da smo, generalno, napravili dobar rezultat u prvom delu prvenstva, zauzevši drugo mesto na tabeli, koje po broju bodova delimo sa Kikindom. Ostaće, ipak, žal i gorak ukus što nismo ostvarili bolji rezultat u poslednja dva kola i time zadržali prvu poziciju. Očekivalo se od nas da to ostvarimo, ali u poslednje tri nedelje imali smo dosta zdravstvenih problema u igračkom kadru. Pola ekipe nije bilo prisutno na treninzima, a na sve to su se nadovezale i sudijske odluke koje su direktno uticale na rezultat pomenutih utakmica – kaže za portal zrenjaninski.com iskusni vezista Jedinstva Goran Radišić.

     

    Radišić očekuje da, ako ova ekipa ostane na okupu i posle zimske pauze, Karađorđevčani i u nastavku trke postižu dobre rezultate i do samog kraja vode borbu za prva dva mesta.

     

    goran radišić
    Goran Radišić

     

    Dragan Radaković: Sudije su nas urnisale

     

    Potpredsednik Jedinstva Dragan Radaković, međutim, ogorčen je zbog tretmana koji ima klub iz Banatskog Karađorđeva i sudijskih odluka. One su, kako navodi, direktno uticale na ishode poslednjih mečeva.

     

    – Naši igrači su se na svakoj utakmici borili svim srcem. S druge strane, arbitri su nas urnisali lošim suđenjem. Nemoguće je da u poslednja dva kola dobijemo čak 16 kartona, pogotovo u ovoj poslednjoj dva crvena i osam žutih. Zašto su izostale sudijske reakcije nakon grubih startova nad našim igračima, Radišićem, Zekanovićem, Vukojom, Đokićem, Jeftenićem… – pita Radaković.

     

    On ne krije da je ogorčen odnosom sudija prema njegovoj ekipi i dodaje da je malo falilo da Karađorđevčani u subotu napuste teren.

     

    – Bilo kako bilo, ovo je najveći uspeh Fudbalskog kluba Jedinstvo do sada. Devet godina smo u ovoj ligi, a nikada nismo bili ovoliko jaki. Pola prvenstva je završeno, ima još pola i nećemo se predati. Već smo u dogovoru sa dvojicom fudbalera kako bismo pojačali igrački kadar – naveo je Radaković i zahvalio se svima koji su uz Jedinstvo i veruju u ove momke.

     

    fudbaleri jedinstva

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport