• Proleter ne sedi skrštenih ruku, sklopljen dogovor sa tri nova igrača

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera, nakon dvomesečne pauze prouzrokovane pandemijom virusa COVID 19, nastavili su sa trenažnim procesom.   U iščekivanju zvanične odluke Košarkaškog saveza Srbije o eventualnom nastavku ili prekidu šampionata 2019/20, izabranici Stefana Atanackovića treninge su nastavili u Kristalnoj dvorani i Karađorđevom parku. Okupljeni prvotimci, sa prebivalištem u Zrenjaninu, rade laganim tempom. Na taj način […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter ne sedi skrštenih ruku, sklopljen dogovor sa tri nova igrača

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera, nakon dvomesečne pauze prouzrokovane pandemijom virusa COVID 19, nastavili su sa trenažnim procesom.

     

    U iščekivanju zvanične odluke Košarkaškog saveza Srbije o eventualnom nastavku ili prekidu šampionata 2019/20, izabranici Stefana Atanackovića treninge su nastavili u Kristalnoj dvorani i Karađorđevom parku. Okupljeni prvotimci, sa prebivalištem u Zrenjaninu, rade laganim tempom. Na taj način bruse formu pred zvaničnu odluku KSS.

     

    Da su ciljevi za narednu sezonu u zrenjaninskom klubu visoki, govori i činjenica da je KK Proleter već počeo sa sklapanjem dogovora i angažovanjem novih igrača.

     

    Pročitajte još: ILIJA MAJSTOROVIĆ: Banat uvek ima isti cilj a to je – titula!

     

    Najzvučnije ime među pridošlicama u redove zrenjaninskih crveno-belih je Bojan Davidovac. Ovaj tridesetogodišnji Zrenjaninac, visok 206 cm, nakon četiri godine provedene u Francuskoj, od naredne sezone pojačaće redove Proletera, kluba u kojem je započeo košarkašku karijeru. Bojan je, inače, stariji brat Dejana Davidovca, košarkaša beogradske Crvene zvezde, a takođe i sin Dragoslava Davidovca, nekadašnjeg prvotimca KK Proleter.

     

    Od naredne sezone, redove Proletera pojačaće i dva dojučerašnja prvotimca KK Sveti Đorđe iz Žitišta. Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem centru Vladimiru Gombaru i dvadesetogodišnjem plejmejkeru Nikoli Đokiću.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport