• Proleter nadigrao Novosađane: Star nije zasijao u Kristalnoj dvorani (Foto)

    KK Proleter (Zrenjanin) – KK Star (Novi Sad) 69:67 (17:20, 18:19, 23:14, 14:14)   Ponovo je viđena neizvesna utakmica sa dramatičnom završnicom u režiji košarkaša zrenjaninskog Proletera. Ovog puta, sreća je bila na strani čete Stefana Atanackovića, te su Zrenjaninci uspeli da upišu petu ovosezonsku pobedu.   PROČITAJTE JOŠ: Mileševka nanela poraz domaćim košarkašicama (Foto) […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter nadigrao Novosađane: Star nije zasijao u Kristalnoj dvorani (Foto)

    KK Proleter (Zrenjanin) – KK Star (Novi Sad) 69:67 (17:20, 18:19, 23:14, 14:14)

     

    Ponovo je viđena neizvesna utakmica sa dramatičnom završnicom u režiji košarkaša zrenjaninskog Proletera. Ovog puta, sreća je bila na strani čete Stefana Atanackovića, te su Zrenjaninci uspeli da upišu petu ovosezonsku pobedu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mileševka nanela poraz domaćim košarkašicama (Foto)

     

    U subotu, 5. decembra, na parketu Kristalne dvorane, u okviru 9. kola Druge lige – grupa Sever, savladana je ekipa novosadskog KK Star rezultatom 69:67.

     

     

    Imali su gosti poslednji napad za eventualno izjednačenje ili pobedu postizanjem „trojke“. Međutim, odlično postavljena odbrana košarkaša Proletera, koja je odigrala poslednjih petnaestak sekundi veoma agresivno, na ivici faula, sprečila je Novosađane da postignu poene, te su na taj način dva boda iz ovog susreta ostala u Zrenjaninu.

     

    Najefikasniji među zrenjaninskim crveno-belima bio je Stefan Roknić sa dvadeset dva postignuta poena. Bratislav Paunović je postigao deset, jedan manje je upisao Luka Vukojičić, dok su po osam poena postigli Marko Šinik i Vladimir Gombar. U listu strelaca, sa po četiri poena, upisali su se još Petar Lambić, Nikola Orlić i Nikola Šućov.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport