• Mileševka nanela poraz domaćim košarkašicama (Foto)

    ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) – ŽKK Mileševka (Prijepolje) 75:82 (17:16, 18:27, 17:17, 23:22)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera 023 nisu uspele da trijumfuju u meču 10. kola. Izabranice Marka Marinkova poražene su u petak, 4. decembra, na parketu Kristalne dvorane, od ekipe ŽKK Mileševka iz Prijepolja rezultatom 75:82.   PROČITAJTE JOŠ: Timski duh došao do izražaja: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mileševka nanela poraz domaćim košarkašicama (Foto)

    ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) – ŽKK Mileševka (Prijepolje) 75:82 (17:16, 18:27, 17:17, 23:22)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera 023 nisu uspele da trijumfuju u meču 10. kola. Izabranice Marka Marinkova poražene su u petak, 4. decembra, na parketu Kristalne dvorane, od ekipe ŽKK Mileševka iz Prijepolja rezultatom 75:82.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Timski duh došao do izražaja: ŽFK Banat Bagljaš prvoplasirani na tabeli

     

     

    Najefikasnija igračica susreta bila je kapitenka gostujuće ekipe Nataša Bučevac, koja je postigla 38 poena. Među Zrenjaninkama, najviše se istakla Tamara Jokić sa 33, dok ju je u stopu pratila odlična Zorana Lambić sa 26 postignutih poena.

     

    I pored ovog poraza, košarkašice Proletera zadržale su lidersku poziciju na tabeli. Već u narednom kolu, zrenjaninske crveno-bele očekuje novo veliko iskušenje na gostovanju u Beogradu, gde će se sastati sa trećeplasiranom ekipom ŽKK Karaburma.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport