• Proleter na jednom od najvećih tekvondo kampova u ovom delu Evrope

    Predstavnici Tekvondo kluba Proleter iz Zrenjanina trenutno se nalaze na jednom od najvećih tekvondo kampova u ovom delu Evrope.   Na Herkules kamp, koji se ove godine održava u Banji Kanjiža, došlo je više od 300 takmičara iz osam zemalja. Neki su došli čak sa drugog kontinenta da bi trenirali sa najboljim svetskim trenerima i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter na jednom od najvećih tekvondo kampova u ovom delu Evrope

    Predstavnici Tekvondo kluba Proleter iz Zrenjanina trenutno se nalaze na jednom od najvećih tekvondo kampova u ovom delu Evrope.

     

    Na Herkules kamp, koji se ove godine održava u Banji Kanjiža, došlo je više od 300 takmičara iz osam zemalja. Neki su došli čak sa drugog kontinenta da bi trenirali sa najboljim svetskim trenerima i razmenjivali iskustva sa najuspešnijim evropskim takmičarima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Svečano otvoren Evropski šampionat za raketne modelare

     

    Ovde je prisutan i trener kanadskog nacionalnog tima, koji od 1988. godine, od kada je tekvondo postao demonstracioni sport na Olimpijskim igrama, nije propustio nijednu Olimpijadu. On je na Herkules kampu sa svojim timom koji se priprema za naredna takmičenja.

     

    herkules kamp

     

    – Tu su i treneri iz Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Portugalije i, naravno, Srbije. Svi ovde razmenjujemo iskustva kako bismo mogli da napredujemo i ostvarujemo što bolje rezultate na predstojećim takmičenjima – kaže za portal zrenjaninski.com trener Tekvondo kluba Proleter Petar Vidaković.

     

    Proleter je na kampu prisutan sa kadetskim i juniorskim timom.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Vredno radimo i delimo znanje sa kolegama iz inostranih klubova. Samo nedelju dana ranije ovde je bio naš pionirski tim koji je treniro i učio od trenutno najuticajnijih trenera u svetskom tekvondou. Iskustvo koje steknemo ovde puno će nam značiti za nastavak takmičarske sezone – napominje Vidaković.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport