• Proleter imao četiri meča i upisao tri pobede (Foto)

    U Zrenjaninu i Kragujevcu juče je održan prvi turnir Super lige Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom. U dvoranama „Jezero“ i „Medison“ ukupno je održano 18 ekipnih mečeva.   U zrenjaninskom „Medisonu“ Partizan je bio ubedljiv. Crno-beli su imali četiri meča i sva četiri su rešili u svoju korist.   Pročitajte još: Predstavljamo borce […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter imao četiri meča i upisao tri pobede (Foto)

    U Zrenjaninu i Kragujevcu juče je održan prvi turnir Super lige Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom. U dvoranama „Jezero“ i „Medison“ ukupno je održano 18 ekipnih mečeva.

     

    U zrenjaninskom „Medisonu“ Partizan je bio ubedljiv. Crno-beli su imali četiri meča i sva četiri su rešili u svoju korist.

     

    Pročitajte još: Predstavljamo borce koji će nastupiti na SBC MMA turniru (Video)

     

     

    Zrenjaninski Proleter je takođe imao četiri meča i upisao je tri pobede i pomenuti poraz od Partizana.

     

    Rezultati iz Zrenjanina: Novi Sad – Partizan 2:6; Proleter – Potisje 8:0; Kragujevac – Novi Sad 2:6; Partizan – Proleter 5:3; Potisje – Novi Sad 3:4; Kragujevac – Partizan 0:8; Proleter – Novi Sad 7:1; Partizan – Potisje 6:2; Kragujevac – Proleter 1:7.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport