• Predstavljamo borce koji će nastupiti na SBC MMA turniru (Video)

    Ostalo je manje od nedelju dana do 24. izdanja MMA turnira Serbian Battle Championship (SBC), koji će biti održan u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.   Zrenjanin će u subotu, 19. oktobra, po prvi put biti domaćin profesionalnog turnira u mešovitim borilačkim sportovima (MMA). Organizator ovog borilačkog spektakla, koji počinje u 20 časova, je organizacija Serbian Battle […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstavljamo borce koji će nastupiti na SBC MMA turniru (Video)

    Ostalo je manje od nedelju dana do 24. izdanja MMA turnira Serbian Battle Championship (SBC), koji će biti održan u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

     

    Zrenjanin će u subotu, 19. oktobra, po prvi put biti domaćin profesionalnog turnira u mešovitim borilačkim sportovima (MMA). Organizator ovog borilačkog spektakla, koji počinje u 20 časova, je organizacija Serbian Battle Championship.

     

    Karte po ceni od 500 dinara možete kupiti na blagajni Kristalne dvorane i preko Gigstix prodajne mreže.

     

    Informativni portal zrenjaninski.com, u saradnji sa organizatorima MMA turnira, predstavlja vam neke od boraca koji će nastupiti u heksagonu u subotu, 19. oktobra.

     

    sbc

     

    Main Event: Vladislav Kanchev vs Naser „Wandering Fighter“ Kalantari – SBC Welterweight Title Bout

     

    Kao što je već najavljeno, glavna borba večeri biće borba za upražnjeni pojas SBC šampiona u kategoriji do 77 kg. U SBC heksagonu boriće se vrhunski borci iz Bugarske i Irana – Vladislav Kanchev i Naser „Wandering Fighter“ Kalantari!

     

    Prvi izazivač za upražnjeni šampionski pojas u velter kategoriji je Vladislav Kanchev iz Bugarske. Kanchev dolazi iz Sofije. Ovaj dvadesetdevetogodišnji borac ima 16 profesionalnih MMA nastupa iza sebe. U bogatoj karijeri uspeo da je ostvari devet pobeda prekidom. Od toga, šest nokautom/tehničkim nokautom, dok je tri puta prisiljavao protivnike na predaju. U SBC heksagonu pokušaće da stigne do najvažnije profi pobede u karijeri. Potrudiće se da stigne do prestižnog SBC šampionskog pojasa, koji se pokazao kao brza ulaznica za najjača svetska MMA borilišta. Vladislav se takođe takmiči u bokserskom nacionalnom šampionatu Bugarske i višestruki je šampion Bugarske u greplingu. Takođe je i nacionalni šampion u sandi!

     

    Na drugoj strani SBC heksagona takođe će biti borac koji po prvi put nastupa za Serbian Battle Championship – gost koji nam stiže iz Irana, Naser Kalantari! Neporaženi iranski MMA profesionalac stiže u Srbiju u pokušaju da svoju MMA karijeru podigne na najviši mogući nivo. Borba za pojas SBC šampiona svakako je velika prilika za međunarodno priznanje u MMA sportu. Kalantari iza sebe ima četiri profesionalna MMA nastupa i u svakoj borbi je stigao do impresivne pobede prekidom, uglavnom u prvoj rundi. Reč je o jednom od najvećih MMA potencijala iz Irana, a renome koji Naser ima kada je njegova rvačka karijera u pitanju govori sam za sebe. Reč je o rvaču koji je osvajao odličja na međunarodnim pozornicama širom sveta. Uspeh iz svog bazičnog sporta za sada više nego impresivno preslikava i u profesionalnom MMA sportu!

     

    sbc

     

    Danijel Špoljarić vs Robert Mecanovci

     

    Borac iz Sombora, koji živi i trenira u Subotici, i namerava da zablista pred publikom u Zrenjaninu, u Kristalnoj dvorani će imati priliku da po drugi put nastupi za Serbian Battle Championship. Želi da istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni i na prestižnoj SBC pozornici – Danijel Špoljarić. Špoljarić je borac sa velikim iskustvom u rvanju.

     

    Robert Mecanovci, opasni udarač, koji predstavlja Vale Tudo Srbija iz Beograda, spreman je da spreči Špoljarića u pohodu na novi profesionalni trijumf. Reč je o borcu sa velikim iskustvom u kikboksu koje želi da prenese u najpopularniji sport današnjice i pokaže da poseduje kvalitet i za uspešnu MMA karijeru.

     

    sbc

     

    Ivan Lukšić vs Maxim Kolosov

     

    Ivan Lukšić je hrvatski borac koji dolazi iz Zagreba i predstavlja UFK Novi Zagreb. Spreman je da poput svojih mnogobrojnih timskih kolega zablista na najprestižnijoj regionalnoj borilačkoj pozornici. Ivan nema šta da izgubi u svom profi debiju, a pobeda nad ruskim rivalom mogla bi puno da mu donese na samom početku karijere.

     

    Maxim Kolosov je spreman da svoj deveti profesionalni nastup odradi u Srbiji, po prvi put na SBC-u. Kolosov iza sebe ima pet profesionalnih trijumfa i u Zrenjaninu će 19. oktobra pokušati da ostvari veoma bitnu šestu profi pobedu, i otvori sebi vrata vrhunske internacionalne karijere.

     

    sbc

     

    Zoran „Traktor“ Đođ vs Tarhan „The Hulk“ Ibragimov

     

    Zoran „Traktor“ Đođ je hrvatski MMA borac sa velikim iskustvom, i dobro poznato ime ljubiteljima MMA sporta u regionu. Zoran ce debitovati na Serbian Battle Championship sceni. Na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji odradiće svoju 25. profesionalnu borbu u mešovitim borilačkim sportovima, i to protiv veoma opasnog protivnika. I pokušaće da stigne do svog dvanaestog profesionalnog trijumfa. Reč je o beskompromisnom borcu koji konstantno ide napred i koji će ostaviti srce u kavezu.

     

    Tarhan „The Hulk“ Ibragimov stiže u Srbiju kako bi takođe odradio svoj prvi nastup za elitnu srpsku MMA promociju. Čečenski borac važi za jednog od najvećih evropskih potencijala kada je o mešovitim borilačkim sportovima reč. Vlasnik je ISKA i Vendetta šampionskih pojaseva, i ima impresivan profesionalni skor od šest pobeda i svega jednog poraza! Tarhan je do svih šest profi pobeda stigao prekidima/završnicom u prvoj rundi, što dovoljno govori o koliko atraktivnom borcu je reč.

     

    sbc

     

    Stefan Smiljanić vs Oleg Manzhuev

     

    U SBC heksagon po drugi put u svojoj karijeri kročiće još jedan mladi borac iz Srbije, predstavnik Vale Tudo Srbija tima iz Beograda, za koji kaže da mu predstavlja drugu kuću, Stefan Smiljanić. Ovaj mladi sportista iz Beograda želi da stigne do svoje važne, druge profi pobede upravo na velikoj internacionalnoj sceni, na Serbian Battle Championshipu.

     

    Na drugoj strani Serbian Battle Championship borilišta Stefana će dočekati neporaženi ruski prospekt Oleg Manzhuev! Oleg dolazi iz Krasnodara iz Rusije i spreman je da svoj besprekorni profesionalni skor od tri uzastopne pobede stavi na test pred publikom u Zrenjaninu. Reč je o velikom potencijalu koji je željan velikih borbi i dokazivanja na internacionalnoj sceni.

     

    sbc

     

    Tomislav Milić vs Milan Ćulibrk

     

    Tomislav Milić iz Žitišta jedan je od mladih boraca koji će u subotu, 19. oktobra, nastupiti u kavezu, na MMA spektaklu u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. Biće to njegova prva profesionalna MMA borba, a s obzirom na to da će nastupiti na domaćem terenu, ovog mladog ratnika očekuje podrška svojih sugrađana.

     

    Na drugoj strani SBC heksagona Tomislava će sačekati opasni mladi borac iz Bača, predstavnik klub Ognjeni Vuk, Milan Ćulibrk. Mladi beskompromisni udarač rođen je 1997. godine i poseduje zavidno iskustvo kada je o udaračkim sportovima reč. Milan je prvak Srbije u sandi, a takođe poseduje iskustvo u profesionalnom kikboksu!

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport