• Proleter 2006 ostvario ubedljivu pobedu protiv Sloge iz Jarkovca (Foto)

    Fudbalski klub Proleter 2006 iz Zrenjanina ostvario je u nedelju ubedljivu pobedu protiv Sloge iz Jarkovca, u utakmici 12. kola B lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. Zrenjaninci su slavili na domaćem terenu, u Sportskom centru „Ada Šumice“, rezultatom 4:0 (3:0).   Poveli su igrači u crveno-belim dresovima već u 10. minutu susreta, a strelac je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter 2006 ostvario ubedljivu pobedu protiv Sloge iz Jarkovca (Foto)

    Fudbalski klub Proleter 2006 iz Zrenjanina ostvario je u nedelju ubedljivu pobedu protiv Sloge iz Jarkovca, u utakmici 12. kola B lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. Zrenjaninci su slavili na domaćem terenu, u Sportskom centru „Ada Šumice“, rezultatom 4:0 (3:0).

     

    Poveli su igrači u crveno-belim dresovima već u 10. minutu susreta, a strelac je bio Aljoša Šerfeze, koji je postigao još jedan gol u 43. minutu. Treći pogodak pre isteka prvog dela utakmice ubeležio je Mihailo Gavrilović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radnički konačno ostvario pobedu, sjajni Stefan Popov dvostruki strelac za crveno-crne

     

    U drugom delu susreta protivničku mrežu je, u 52. minutu, zatresao Ognjen Barišić za konačnih 4:0.

     

     

    Za Proleter 2006 su igrali: Milan Glišin, Mihailo Gavrilović, Stefan Nećakov, Miloš Šesta, Ognjen Barišić, Stefan Popov, Aljoša Šerfeze, Marko Turkulj, Slaviša Bojanić, Ognjen Đorđić i Nikola Stevanović. Igrali su još i Jovan Rajačić i Aleksa Labanac.

     

    Boje FK Sloga iz Jarkovca branili su: Bojan Lupulov, Petar Bačvanski, Milan Stojkov, Ervin Gligor, Predrag Lajko, Veljko Miljević, Milenko Todorov, Njegoš Vujović, Miloš Lalić, Vanja Stojkov i Nemanja Žebeljan. Igrali su još i Živan Šimrak, Milorad Dežin, Miloš Tomašević i Mihajlo Milošev.

     

    Glavni sudija na meču bio je Rada Novakov (Tomaševac), a njegovi pomoćnici Dejan Janjić (Zrenjanin) i Mina Dulijan (Perlez).

     

    fk sloga jarkovac
    FK Sloga

     

    Rezultati 12. kola B lige FSG Zrenjanin:

     

    Radnički (Sutjeska) – KSK Konak 1926 2:2;

    Proleter (Neuzina) – Jedinstvo 2014 (Ečka) 1:2;

    Proleter 2006 (Zrenjanin) – Sloga (Jarkovac) 4:0.

    Zlatica je u ovom kolu bila slobodna.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Poredak na tabeli: Jedinstvo 2014 (Ečka) 28, KSK Konak 1926 25, Proleter 2006 (Zrenjanin) 16, Zlatica 15, Sloga (Jarkovac) 12,Radnički (Sutjeska) 5, Proleter (Neuzina) 4 boda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport