• Radnički konačno ostvario pobedu, sjajni Stefan Popov dvostruki strelac za crveno-crne

    Prvu pobedu na domaćem terenu, posle pauze duge godinu dana, ostvario je u subotu Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina, u utakmici 25. kola Srpske lige „Vojvodina“.   Savladali su crveno-crni iz grada na Begeju ekipu Hajduka 1912 iz Kule rezultatom 3:1. Dva gola za Zrenjanince postigao je sjajni Stefan Popov, koji je protivničku mrežu zatresao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički konačno ostvario pobedu, sjajni Stefan Popov dvostruki strelac za crveno-crne

    Prvu pobedu na domaćem terenu, posle pauze duge godinu dana, ostvario je u subotu Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina, u utakmici 25. kola Srpske lige „Vojvodina“.

     

    Savladali su crveno-crni iz grada na Begeju ekipu Hajduka 1912 iz Kule rezultatom 3:1. Dva gola za Zrenjanince postigao je sjajni Stefan Popov, koji je protivničku mrežu zatresao u 3. i 54. minutu susreta. Treći gol za Radnički postigao je Jovan Rosić u 59. minutu. Gosti su preko Mateje Novakovića u 83. minutu ublažili poraz za konačnih 3:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Vojvodine: Snage će odmeriti Jedinstvo i Donji Srem

     

    „Sjajno izdanje crveno-crnih na stadionu kod Skrobare. Golovima Popova (2) i Rosića nagrađen je veliki trud na terenu svih igrača i ostvarena je ubedljiva pobeda“, saopštio je Fudbalski klub Radnički.

     

    Gosti iz Kule su priznali poraz, kao i da juče nisu bili na visini zadatka.

     

    „Naš tim poražen je u gostima od ekipe Radničkog iz Zrenjanina. U pitanju je poslednja ekipa na tabeli i njihova prva pobeda, te se zaključak o igri naših momaka sam nameće. Glavu gore, u nove izazove. Sledeći meč igramo kući protiv ekipe OFK Bečej 1918“, poručio je FK Hajduk 1912.

     

    fudbalski klub radnički zrenjanin
    Foto: FK Radnički

     

    Stefan Popov: Dodatna energija za dalje

     

    Dvostruki strelac u redovima Zrenjaninaca Stefan Popov izjavio je za portal zrenjaninski.com da je u pitanju jako bitna pobeda za njegov tim.

     

    – Samim tim, ovo je i dodatna energija za dalje. Nadam se da ćemo konačno uspostaviti ritam i ostvariti željeni cilj, a to je opstanak u ligi – istakao je Popov.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovo je, inače, njegov četvrti gol od dolaska u Radnički. U listu strelaca upisao se i protiv Naftagasa iz Elemira i 1. maja iz Rume.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport