• Proleter 023 porazom započeo takmičenje u elitnom društvu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Student (Niš) 50:55 (12:14, 18:14, 11:8, 9:19)   Košarkašice Proletera porazom pred svojom publikom debitovale su u elitnom rangu domaćeg takmičenja. One su u nedelju, 6. oktobra, u Kristalnoj dvorani, u okviru prvog kola Prve ženske lige Srbije, poražene od solidne ekipe Studenta iz Niša rezultatom 50:55.   Iako su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter 023 porazom započeo takmičenje u elitnom društvu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Student (Niš) 50:55 (12:14, 18:14, 11:8, 9:19)

     

    Košarkašice Proletera porazom pred svojom publikom debitovale su u elitnom rangu domaćeg takmičenja. One su u nedelju, 6. oktobra, u Kristalnoj dvorani, u okviru prvog kola Prve ženske lige Srbije, poražene od solidne ekipe Studenta iz Niša rezultatom 50:55.

     

    Iako su gošće bolje otvorile utakmicu, izabranice Marka Marinkova su uhvatile pravi ritam igre početkom druge četvrtine. Prešle su u vođstvo, te prednost održavale sve do 32. minuta susreta. Tada je usledio neshvatljiv pad u igri zrenjaninskih crveno – belih. To Nišlijke koriste, te u narednih četiri minuta prave seriju 10:2, kojom preokreću rezultat u svoju korist.

     

    Pročitajte još: Potpuno novi koncept u igri pokazao se veoma uspešnim (Foto)

     

    Pokušale su košarkašice Proletera da se vrate u igru u poslednjih pet minuta susreta, ali iskustvo igranja u elitnom rangu takmičenja omogućilo je gošćama iz Niša da zadrže prednost do kraja meča.

     

    Najefikasnija u redovima domaće ekipe bila je Vidačićeva sa 25 postignutih poena, 16 skokova i indeksom 34.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport