• Potpuno novi koncept u igri pokazao se veoma uspešnim (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Železničar (Čačak) 88:73 (31:16, 20:15, 19:15, 18:27)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera pobedom su otvorili novu sezonu u Drugoj ligi Srbije. Oni su u subotu, 5. oktobra, u Kristalnoj dvorani, savladali ekipu Železničara iz Čačka rezultatom 88:73.   Potpuno novi koncept u igri podmlađene ekipe Proletera, koju sa klupe od ove […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potpuno novi koncept u igri pokazao se veoma uspešnim (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Železničar (Čačak) 88:73 (31:16, 20:15, 19:15, 18:27)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera pobedom su otvorili novu sezonu u Drugoj ligi Srbije. Oni su u subotu, 5. oktobra, u Kristalnoj dvorani, savladali ekipu Železničara iz Čačka rezultatom 88:73.

     

    Potpuno novi koncept u igri podmlađene ekipe Proletera, koju sa klupe od ove sezone predvodi bivši kapiten Stefan Atanacković, pokazao se veoma uspešnim već na prvoj zvaničnoj utakmici.

     

    proleter naftagas
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Zrenjaninci su silovito krenuli, te su već u sedmom minutu imali dvocifrenu prednost na svom kontu. Rezultatska razlika u korist zrenjaninskih crveno – belih povećavala se iz minuta u minut, sve do maksimalnih 27 razlike viđenih u sedamnaestom minutu susreta (semafor 49:22).

     

    Pročitajte još: Radnički uknjižio tri nova boda, strelci Mehmed Avdić i Boris Ćirić

     

    Najefikasniji u redovima Proletera bio je Milan Munižaba sa postignutih 23 poena, dok su dvocifreni među Zrenjanincima bili i Vladimir Kovačević sa 13, Nikola Orlić sa 11 i Petar Beader sa 10 ubačenih koševa.

     

    U narednom kolu, sledeće subote, četa Stefana Atanackovića gostuje u Kraljevu ekipi Sloge.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport