• Prijatelji Žarko Matić i Nenad Anović od sada u istom dresu (Foto)

    Prijatelji Žarko Matić i Nenad Anović, koji su se družili van fudbalskog igrališta, od sada će to činiti i na terenu. Matić je, naime, nakon neplaniranih okolnosti, napustio FK Radnički iz Zrenjanina, čije je boje branio četiri sezone. Zatim se pridružio Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva, u kojem je Anović standardan već treću godinu.   Namera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prijatelji Žarko Matić i Nenad Anović od sada u istom dresu (Foto)

    Prijatelji Žarko Matić i Nenad Anović, koji su se družili van fudbalskog igrališta, od sada će to činiti i na terenu. Matić je, naime, nakon neplaniranih okolnosti, napustio FK Radnički iz Zrenjanina, čije je boje branio četiri sezone. Zatim se pridružio Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva, u kojem je Anović standardan već treću godinu.

     

    Namera mu je da pomogne Jedinstvu, koje nastupa u Vojvođanskoj ligi Istok, da se popne stepenicu više i domogne Srpske lige Vojvodina, u kojoj trenutno igra Radnički.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Održan tradicionalni turnir u tekvondou “Zrenjanin open” (Foto)

     

    žarko matić i nenad anović

     

    – Došlo je do određenih nesuglasica i odlučio sam da uzmem papire i napustim Radnički. U Jedinstvu su saznali za to, prvi su me zvali i ponudili konkretne uslove. Potpredesdnik Jedinstva Dragan Radaković došao je bukvalno na kućnu adresu sa stavom da neće izaći iz kuće dok se ne dogovorimo – kaže Žarko Matić za portal zrenjaninski.com.

     

    Prema njegovim rečima, ljudi iz uprave Jedinstva su ga lepo prihvatili, a sve nove saigrače uglavnom zna odranije.

     

    – Od desetog kola biću im na raspolaganju. Planiram da u klubu provedem bar šest meseci, da vredno treniram i da radim na sebi. Postigao sam dogovor i sa Simom Batinicom iz Kluba malog fudbala SAS, pa ću igrati i za njih – naglasio je Matić.

     

    žarko matić i nenad anović

     

    Jedinstvo ima ozbiljne ambicije

     

    Nenad Anović kaže za naš portal da mu je izuzetno drago što im se Matić pridružio i što će učestvovati u nastavku borbe Karađorđevčana za plasman u viši rang takmičenja.

     

    – Čim sam čuo da je Žare uzeo papire o tome sam obavestio našeg trenera, a on se verovatno odmah čuo sa upravom. Nas dvojica smo dugo vremena drugari i dugo igramo mali fudbal zajedno. A sada smo u prilici i da nastupamo za isti klub. Jedinstvo ima ozbiljne ambicije, da bude prvi na tabeli i da se plasira u viši rang, i mislim da Matić može mnogo da nam pomogne u tome, jer je dobar igrač i momak. On će to sigurno i dokazati u novoj sredini – istakao je Anović.

     

    Jedinstvu je prvo mesto na tabeli i titula jesenjeg prvaka izmakla u poslednjem kolu, posle poraza od Proletera iz Banatskog Karlovca minimalnim rezultatom. Karađorđevčani trenutno imaju bod manje od prvoplasirane Mladosti iz Omoljice.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ništa što je nedostižno. Mislim da ćemo već u nastavku prvenstva, kada budemo igrali protiv Mladosti, to nadoknaditi i vratiti se na prvu poziciju. Dalje sve zavisi od nas – podvlači Anović.

     

    žarko matić i nenad anović

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport