• Održan tradicionalni turnir u tekvondou „Zrenjanin open“ (Foto)

    Juče je u Zrenjaninu održan 10. tradicionalni turnir u tekvondou „Zrenjanin open“. Na turniru je nastupilo više od 500 takmičara iz šest zemalja – Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci izabrani za predsednike rvačkih saveza Srbije i Vojvodine   – Presrećni smo što smo uspeli da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Održan tradicionalni turnir u tekvondou „Zrenjanin open“ (Foto)

    Juče je u Zrenjaninu održan 10. tradicionalni turnir u tekvondou „Zrenjanin open“. Na turniru je nastupilo više od 500 takmičara iz šest zemalja – Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci izabrani za predsednike rvačkih saveza Srbije i Vojvodine

     

    – Presrećni smo što smo uspeli da organizujemo jedan ovako veliki sportski događaj. Prošle godine smo bili prvi koji su zbog korone otkazali turnir. Evo, sad smo prvi koji su uspeli da organizuju međunarodnu manifestaciju – rekla je za portal zrenjaninski.com Dijana Perić, trener u Tekvondo klubu Zrenjanin i jedan od organizatora turnira.

     

     

    Tekvondisti su se takmičili u borbama i formama. U ekipnoj konkurenciji, tekvondisti Zrenjanina osvojili su zlatnu medalju.

     

    Turnir „Zrenjanin open“ održan je u Kristalnoj dvorani, uz primenu svih epidemioloških mera.

     

    Više fotografija sa ovog događaja možete pogledati na sajtu volimzrenjanin.com

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport