• Pretpioniri i pretpionirke OK Proleter danas ostvarili nove pobede

    Najmlađi odbojkaši i odbojkašice OK Proleter iz Zrenjanina danas su ponovo bili uspešni.   Juče su dečaci odneli pobedu nad selekcijom Kleka, a devojčice nad ekipom Bagljaša 023, i to bez izgubljenog seta.   PROČITAJTE JOŠ: Odličan nastup takmičara Begeja na otvaranju kajakaške sezone u Temišvaru   Danas su u sali Medicinske škole u Zrenjaninu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pretpioniri i pretpionirke OK Proleter danas ostvarili nove pobede

    Najmlađi odbojkaši i odbojkašice OK Proleter iz Zrenjanina danas su ponovo bili uspešni.

     

    Juče su dečaci odneli pobedu nad selekcijom Kleka, a devojčice nad ekipom Bagljaša 023, i to bez izgubljenog seta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odličan nastup takmičara Begeja na otvaranju kajakaške sezone u Temišvaru

     

    Danas su u sali Medicinske škole u Zrenjaninu pretpioniri i pretpionirke odneli pobedu nad ekipama Bavaništa rezultatom 3:0 – dečaci po setovima 25:23, 25:13 i 25:18, a devojčice 25:6, 25:8 i 25:22.

     

     

    – Dečacima je to četvrta pobeda po redu, tako da su prvi u svojoj grupi. Finalni turnir prvenstva Vojvodine održaće se 22. aprila, a o mestu ćemo na vreme obavestiti javnost, ljubitelje dobre odbojke, prijatelje kluba i ostale koji verno prate naš rad i uspehe – rekao je trener Darko Jančić.

     

    Za pretpionire OK Proleter igrali su: Stankov, Funduk, Tančić, Stoiljkovski, Rakić, Nikin, Šegrt, Popmijatov, Đakovački, Tripković, Zarin, Nešić i Eremić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za pretpionirke su igrale: Nešić, Gordić, Kerčov, Bone, Georgijev, Tomić, Puhalo, Vukov T, Vukov L, Filep, Munćan, Nepergaća, Odadžić, Seratlić, Dostanić i Dimković.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport