• Odličan nastup takmičara Begeja na otvaranju kajakaške sezone u Temišvaru

    U Temišvaru, na reci Begej, juče je održano tradicionalno takmičenje u kajaku – Kup Timisoara. Trke u kajaku jednosedu i dvosedu održane su na 2.000 metara za kadete i juniore i na 1.000 za pionire i juniore. Pored domaćina, učestvovali su i najbolji takmičari iz Rumunije.   Kajakaški klub Begej iz Zrenjanina nastupio je sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan nastup takmičara Begeja na otvaranju kajakaške sezone u Temišvaru

    U Temišvaru, na reci Begej, juče je održano tradicionalno takmičenje u kajaku – Kup Timisoara. Trke u kajaku jednosedu i dvosedu održane su na 2.000 metara za kadete i juniore i na 1.000 za pionire i juniore. Pored domaćina, učestvovali su i najbolji takmičari iz Rumunije.

     

    Kajakaški klub Begej iz Zrenjanina nastupio je sa osam takmičara, kojima je ovo bila odlična priprema i prilika da provere formu pred nastup na Kupu Srbije, jednom od najznačajnijih takmičenja, koje se za dve nedelje održava na Adi Ciganliji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pobednik tri golmanska dvoboja Milan Glišin debituje na golu FK Proleter 2006

     

    „Specifičnost takmičenja Kup Timisoara je što se učesnici puštaju na pojedinačni start u razmaku od jednog minuta. Osvojene medalje, pogotovo zlatne, pokazuju da su takmičari u zavidnoj formi. Prvenstveno mislimo na pionire Marka Lakatuša i Nemanju Vlatkovića, Anu Zvekić i Jelenu Nikolić, kadeta Marka Gojgolovića i juniora Stevana Bojanića“, kažu u Kajak klubu Begej.

     

     

    Kajakaši Begeja osvojili su u Temišvaru deset medalja. U kategoriji mini pionira, Jelena Nikolić je osvojila bronzanu medalju. Kod pionira, Nemanja Vlatković je u kajaku jednosedu osvojio zlatnu medalju, a pozlatio se i kajak dvosed u sastavu Nemanja Vlatković i Marko Lakatuš. Pionirka Ana Zvekić osvojila je bronzanu medalju.

     

    Kadet Marko Gojgolović osvojio je zlato u trci na 2.000 metara, a junior Stevan Bojanić srebro.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U seniorskoj konkurenciji, Stevan Bojanić osvojio je zlato, a Stefan Trubajić bronzu u trci na 1.000 metara. U konkurenciji veterana, Srđan Đorđević je osvojio zlatnu, a Goran Đorđević bronzanu medalju.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport