• Pregršt medalja za Banatski cvet na domaćim takmičenjima (Foto)

    U Vrnjačkoj Banji je proteklog vikenda održan 16. Otvoreni fudokan kup Srbije. Karate klub Banatski cvet je na ovom šampionatu nastupio u sledećem sastavu: Srđan Marić, Goran Samolovac, Filip Mihajlović, Milica Ćorić, Anastasija Nikolić i Anja Nedić.   Nikola Vukelić, Srđan Marić i Goran Samolovac su na ovom Kupu Srbije i sudili.   Srđan Marić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pregršt medalja za Banatski cvet na domaćim takmičenjima (Foto)

    U Vrnjačkoj Banji je proteklog vikenda održan 16. Otvoreni fudokan kup Srbije. Karate klub Banatski cvet je na ovom šampionatu nastupio u sledećem sastavu: Srđan Marić, Goran Samolovac, Filip Mihajlović, Milica Ćorić, Anastasija Nikolić i Anja Nedić.

     

    Nikola Vukelić, Srđan Marić i Goran Samolovac su na ovom Kupu Srbije i sudili.

     

    Srđan Marić je u kategoriji seniora, u disciplini fudokan sport – borbe 86 kg, osvojio zlatnu medalju. Srebrne medalje je osvojio u disciplinama fukugo i kumite.

     

    Goran Samolovac je u kategoriji seniora, u disciplinama kate, kumite, fudokan sport borbe, cumeai i tamshiwari osvojio zlatne medalje. Bronzu je osvojio u disciplini fukugo.

     

    banatski cvet

     

    Anastasija Nikolić je u kategoriji kadetkinja, u katama, osvojila bronzanu medalju. Zlato je osvojila Milica Ćorić u katama, u kategoriji starijih pionirki.

     

    Filip Mihajlović je kod seniora osvojio dve bronzane medalje, u disciplinama fudokan sport borbe i kumite.

     

    Pročitajte još: Jedinstveni karate program zaživeo je baš u Zrenjaninu

     

    Takođe, muški seniorski tim, u sastavu Srđan Marić, Filip Mihajlović i Goran Samolovac, osvojio je zlato. U finalnom meču za zlatnu medalju Zrenjaninci su savladali seniore iz beogradskog Karate kluba Crvena zvezda.

     

    banatski cvet

     

    KK Banatski cvet nastupio i na „Zrenjaninskom pobedniku“

     

    Karate klub Banatski cvet nastupio je sa devetoro takmičara i na manifestaciji „Zrenjaninski pobednik“, koja je održana u nedelju, 24. novembra, u Kristalnoj dvorani.

     

    Karatisti Banatskog cveta ostvarili su sledeći rezultat u katama: drugo mesto osvojili su Ana Pavlović, Nataša Ćetković, Katarina Ćetković, Zara Ogrizović i Marina Pažin. Treće mesto osvojili su Natalija Radosav, Elena Ogrizović i Anica Grbić.

     

    Ekipu je predvodila Milica Metikoš, trener i direktor kluba.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin