• Predrag Tatić v.d. predsednika Fudbalskog saveza grada Zrenjanina

    Predrag Tatić je izabran za vršioca dužnosti predsednika Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. On je na čelnoj poziciji zamenio Gorana Starčevića, koji je preminuo 23. marta od posledica koronavirusa.   Odluka da dosadašnji potpredsednik Predrag Tatić preuzme rukovođenje Fudbalskim savezom grada do izbora novog predsednika doneta je jednoglasno na ovonedeljnoj sednici Izvršnog odbora FSG Zrenjanin.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predrag Tatić v.d. predsednika Fudbalskog saveza grada Zrenjanina

    Predrag Tatić je izabran za vršioca dužnosti predsednika Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. On je na čelnoj poziciji zamenio Gorana Starčevića, koji je preminuo 23. marta od posledica koronavirusa.

     

    Odluka da dosadašnji potpredsednik Predrag Tatić preuzme rukovođenje Fudbalskim savezom grada do izbora novog predsednika doneta je jednoglasno na ovonedeljnoj sednici Izvršnog odbora FSG Zrenjanin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zoran Tošić karijeru nastavlja u Fudbalskom klubu Tobol

     

    Uz Amira Teljigovića, drugi potpredsednik postao je Saša Bogićević, koji je i do sada bio član rukovodstva. Za jedanaestog člana Izvršnog odbora izabran je Ivan Mikalački.

     

    Na sednici su jednoglasno usvojeni izveštaji komesara suđenja A i B lige FSG Gojka Mizdraka i komesara takmičenja Predraga Đenića za dosadašnji deo prvenstva. Propozicije prve faze Kupa, koji će od 6. do 20. juna, u tri kola, igrati A i B ligaši, usvojene su ranije. Sada su usvojene i propozicije druge faze.

     

    Druga faza će se igrati od 25. jula do 25. avgusta. Učestvovaće dva kluba iz prvog dela, klubovi koji izgube status u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi i deset članova Područne fudbalske lige iz tekuće sezone. Igraće se u četiri teritorijalne grupe unutar kojih će takmičarski brojevi biti obrnuti redosledu u prvenstvu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Redovna Skupština FSG Zrenjanin biće održana 5. maja. Prema planu rada, Izborna skupština trebalo bi da bude održana u periodu od 11. do 18. juna.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin