• Zoran Tošić karijeru nastavlja u Fudbalskom klubu Tobol

    Zrenjaninski fudbaler Zoran Tošić, koji će naredne nedelje napuniti 34 godine, novi je igrač Fudbalskog kluba Tobol iz kazahstanskog grada Kostanaja.   Srpski vezista je sa kazahastanskim prvoligašem potpisao ugovor do kraja sezone.   PROČITAJTE JOŠ: Proleter nastavio pobedonosni niz, do kraja ostala još jedna utakmica   „Navijači poznaju Tošića kao igrača Partizana, Mančester junajteda, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zoran Tošić karijeru nastavlja u Fudbalskom klubu Tobol

    Zrenjaninski fudbaler Zoran Tošić, koji će naredne nedelje napuniti 34 godine, novi je igrač Fudbalskog kluba Tobol iz kazahstanskog grada Kostanaja.

     

    Srpski vezista je sa kazahastanskim prvoligašem potpisao ugovor do kraja sezone.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter nastavio pobedonosni niz, do kraja ostala još jedna utakmica

     

    „Navijači poznaju Tošića kao igrača Partizana, Mančester junajteda, Kelna i CSKA“, objavio je Tobol na svojoj oficijelnoj internet stranici.

     

    Tošić je u Kini ostao bez kluba, jer je drugoligaš Taižu Juanda rasformiran. Nekadašnji reprezentativac Srbije je nakon toga prihvatio poziv žuto-zelenih iz Kazahstana.

     

    Bambi je, inače, treći srpski fudbaler u FK Tobol. Krajem marta je u klub stigao Nemanja Nikolić, nekadašnji igrač Spartaka, Partizana i Vojvodine. Dres Tobola zadužio je i Dušan Jovančić, kao pozajmljeni igrač turskog Rizea.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zoran Tošić je rođen 28. aprila 1987. godine u Zrenjaninu. Predsednik je zrenjaninskog Fudbalskog klub Radnički, koji nastupa u Srpskoj ligi Vojvodina.

     

    zoran tošić prešao u tobol

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport