• Predrag Kandić novi predsednik Stručne organizacije trenera

    Dugogodišnji trener Fudbalskog kluba Radnički Predrag Kandić novi je predsednik Stručne organizacije trenera Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, odlučeno je na Izbornoj skupštini.   Kandić je izabran na predlog dosadašnjeg predsednika Velibora Mladenovića. Na čelu organizacije će biti naredne četiri godine.   PROČITAJTE JOŠ: Odbojkašica Sara Sakradžija novo pojačanje Altaja   Na predlog Predraga Kandića izabrani […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predrag Kandić novi predsednik Stručne organizacije trenera

    Dugogodišnji trener Fudbalskog kluba Radnički Predrag Kandić novi je predsednik Stručne organizacije trenera Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, odlučeno je na Izbornoj skupštini.

     

    Kandić je izabran na predlog dosadašnjeg predsednika Velibora Mladenovića. Na čelu organizacije će biti naredne četiri godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odbojkašica Sara Sakradžija novo pojačanje Altaja

     

    Na predlog Predraga Kandića izabrani su potpredsednici Stručne organizacije trenera, a to su Zoran Lisica i Aleksandar Markoski. Za ostale članove Izvršnog odbora izabrani su Dušan Tanasić, Vladimir Grbušić, Danilo Bjelica i Nikola Uljarević, a za članove Nadzornog odbora Duško Podgorelec, Dragan Jović i Predrag Manojlović.

     

    Skupština Stručne organizacije trenera podržala je predlog Izvršnog odbora Fudbalskog saveza grada Zrenjanina da predsednik FSG u narednom četvorogodišnjem periodu bude Velibor Mladenović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport