• Odbojkašica Sara Sakradžija novo pojačanje Altaja

    Odbojkašica iz Zrenjanina Sara Sakradžija sportsku karijeru nastavlja u Kazhastanu. Odbojkaški klub Altaj, za koji će ubuduće nastupati, poželeo je dobrodošlicu Sari, ujedno je predstavljajući tamošnjim navijačima.   Sara Sakradžija je rođena 1994. i igra na poziciji primača servisa. Već nekoliko godina je internacionalac. U Altaj je stigla iz rumunskog Lugoša, a prethodno je branila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašica Sara Sakradžija novo pojačanje Altaja

    Odbojkašica iz Zrenjanina Sara Sakradžija sportsku karijeru nastavlja u Kazhastanu. Odbojkaški klub Altaj, za koji će ubuduće nastupati, poželeo je dobrodošlicu Sari, ujedno je predstavljajući tamošnjim navijačima.

     

    Sara Sakradžija je rođena 1994. i igra na poziciji primača servisa. Već nekoliko godina je internacionalac. U Altaj je stigla iz rumunskog Lugoša, a prethodno je branila boje klubova iz Francuske, Poljske, Turske i Švajcarske.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marko Šarenac sa reprezentacijom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu

     

    Kada je reč o našoj zemlji, Sara je imala uspeha igrajući za Vojvodinu iz Novog Sada, Klek i Jedinstvo iz Stare Pazove, sa kojim je, kao kapitenka ekipe, u sezoni 2016/17. osvojila Kup Srbije.

     

    OK Altaj je prošle godine osvojio Superkup, Kup i bio je najbolji u domaćem šampionatu sa iskusnim trenerom Markom Gršićem na čelu stručnog štaba.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport