• Pred početak priprema OFK Begej neočekivano ostao bez trenera

    OFK Begej iz Žitišta je pred prozivku igrača, koja je zakazana za narednu nedelju, i početak priprema za nastavak takmičenja u Vojvođanskoj ligi Istok, ostao bez trenera.   Dosadašnji šef stručnog štaba Marko Guteša odlučio je da napusti žitištanski klub. Ovakvu odluku on je obrazložio time da situacija u OFK Begej, pred nastavak prvenstva, nije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pred početak priprema OFK Begej neočekivano ostao bez trenera

    OFK Begej iz Žitišta je pred prozivku igrača, koja je zakazana za narednu nedelju, i početak priprema za nastavak takmičenja u Vojvođanskoj ligi Istok, ostao bez trenera.

     

    Dosadašnji šef stručnog štaba Marko Guteša odlučio je da napusti žitištanski klub. Ovakvu odluku on je obrazložio time da situacija u OFK Begej, pred nastavak prvenstva, nije najpovoljnija. Dodao je da se sa upravom kluba razišao na korektan način.

     

    Guteša je ocenio da Žitištani ne treba da brinu o opstanku u Vojvođanskoj ligi Istok i dodao da je to i bio cilj pre početka borbe za bodove.

     

    Za sada nije poznato ko će na klupi naslediti Gutešu, koji poslednje dve utakmice, zbog zdravstvenih problema, nije mogao da vodi ekipu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbaler Miodrag Rudan iskoristi svaku priliku da poseti Zrenjanin

     

    Inače, Begej je prvi deo trke završio na šestom mestu na tabeli, sa ukupno sakupljenih 28 bodova. To je 12 manje u odnosu prvoplasiranu Mladost iz Omoljice.

     

    U 17 do sada odigranih kola, Žitištani su zabeležili 9 pobeda i 7 poraza, a jedanput su igrali nerešeno.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport