• Fudbaler Miodrag Rudan iskoristi svaku priliku da poseti Zrenjanin

    Zimsku pauzu u prvenstvu Prve lige Republike Srpske fudbaler Tekstilca iz Dervente Miodrag Rudan iskoristio je da, između ostalog, dođe i u Zrenjanin. Tom prilikom on je bio i gost redakcije portala zrenjaninski.com.   Momka koji je odrastao u Vojvodi Stepi, u opštini Nova Crnja, za ovaj grad vežu mnoge lepe uspomene. Između ostalog, ovde je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaler Miodrag Rudan iskoristi svaku priliku da poseti Zrenjanin

    Zimsku pauzu u prvenstvu Prve lige Republike Srpske fudbaler Tekstilca iz Dervente Miodrag Rudan iskoristio je da, između ostalog, dođe i u Zrenjanin. Tom prilikom on je bio i gost redakcije portala zrenjaninski.com.

     

    Momka koji je odrastao u Vojvodi Stepi, u opštini Nova Crnja, za ovaj grad vežu mnoge lepe uspomene. Između ostalog, ovde je pohađao srednju školu, a igrao je i za Banat i Radnički.

     

    Foto: Privatna arhiva

     

    PROČITAJTE JOŠ: Balaž i Eleven počeli pripreme za drugi deo sezone sa novim trenerom

     

    – U Zrenjanin sam se doselio kada sam upisao srednju školu. Prethodno sam dve i po godine svakodnevno putovao na relaciji Vojvoda Stepa – Zrenjanin kako bih išao na treninge – priča za naš portal Miodrag Rudan, koji je ukupno šest godina proveo u gradu na Begeju.

     

    miodrag rudan

     

    Zbog obaveza je u međuvremenu napustio Srbiju, pa se obreo u susednoj Bosni, odnosno Republici Srpskoj. Nosio je dres Mladosti iz Donje Slatine, Bratstva iz Gračanice, a trenutno je u Tekstilcu iz Dervente, za koji je igrao i ranije.

     

    – Zbog fudbalskih obaveza ne dolazim baš često u Zrenjanin. Uglavnom dođem kada je kraj polusezone ili kada se sve završi. Ugrabim nekoliko slobodnih dana da odem do Zrenjanina, Novog Sada, Beograda… Slobodno vreme iskoristim da se vidim sa porodicom i prijateljima u selu i u gradu. Za Zrenjanin me, inače, vežu drugari sa kojima sam trenirao i išao u srednju školu – otkriva Rudan.

     

    miodrag rudan

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport