• Pre nekoliko dana proglašen za trenera meseca, a onda dobio otkaz!

    Proslavljeni zrenjaninski fudbaler i trener Vladimir Ivić nije više strateg Fudbalskog kluba Votford. Ovaj engleski klub, naime, odlučio je da raskine saradnju sa Ivićem, i to je sinoć i zvanično saopštio.   „Votford potvrđuje momentalni odlazak trenera Vladimira Ivića. Klub će napustiti i njegovi pomoćnici. Hornetsi su zahvalni Iviću i njegovim saradnicima na uloženim naporima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pre nekoliko dana proglašen za trenera meseca, a onda dobio otkaz!

    Proslavljeni zrenjaninski fudbaler i trener Vladimir Ivić nije više strateg Fudbalskog kluba Votford. Ovaj engleski klub, naime, odlučio je da raskine saradnju sa Ivićem, i to je sinoć i zvanično saopštio.

     

    „Votford potvrđuje momentalni odlazak trenera Vladimira Ivića. Klub će napustiti i njegovi pomoćnici. Hornetsi su zahvalni Iviću i njegovim saradnicima na uloženim naporima u ovoj sezoni i žele im uspeh u nastavku karijere“, navodi se na sajtu Votforda, i dodaje da klub neće davati dalje komentare.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Danilo Besedeš: Šah je postao popularniji zahvaljujući seriji Damin gambit

     

    Interesantno je da je Vladimir Ivić samo nekoliko dana ranije proglašen za trenera meseca u Čempionšipu. Votford nije poražen u novembru, ima tri pobede na svom terenu i dva remija na strani.

     

    Deni Vilson, najodgovorniji za dodelu mesečnih nagrada za trenere u Čempionšipu, pohvalio je Ivićev niz u prethodnom mesecu.

     

    – Neporažen u novembru, sa impresivnih 11 datih golova, Ivić je pogurao Votford do trećeg mesta u ligi – nije štedeo komplimente ovaj Englez za srpskog stručnjaka.

     

    Srpski trener je preuzeo Votford u avgustu i predvodio je ekipu u 20 utakmica u Čempionšipu, uz devet pobeda, sedam remija i četiri poraza.

     

    Mediji spekulišu da je moguće da je jedan od razloga raskida saradnje i loš odnos srpskog trenera sa pojedinim igračima, konkretno sa kapitenom Trojem Dinijem, koga je „zbog nediscipline“ izostavio za meč protiv Hadersfilda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport