• Poslednja kontrolna utakmica pred start nove sezone (Foto)

    FK Radnički – ACS Fortuna Becicherecu Mic (Rumunija) 4:4 (poluvreme 4:1)   Poslednja kontrolna utakmica fudbalera zrenjaninskog Radničkog pred start nove takmičarske sezone odigrana je u subotu, 10. avgusta, na stadionu u Lazarevu. Protivnik Zrenjanincima na „generalnoj probi“ bio je rumunski trećeligaš, ekipa Fortune iz Temišvara.   Iako su Zrenjaninci fantastično otvorili meč, te već […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslednja kontrolna utakmica pred start nove sezone (Foto)

    FK Radnički – ACS Fortuna Becicherecu Mic (Rumunija) 4:4 (poluvreme 4:1)

     

    Poslednja kontrolna utakmica fudbalera zrenjaninskog Radničkog pred start nove takmičarske sezone odigrana je u subotu, 10. avgusta, na stadionu u Lazarevu. Protivnik Zrenjanincima na „generalnoj probi“ bio je rumunski trećeligaš, ekipa Fortune iz Temišvara.

     

    Iako su Zrenjaninci fantastično otvorili meč, te već u jedanaestom minutu stekli ogromnu prednost od 3:0, a poluvreme završili vođstvom od 4:1, igra i požrtvovanje jedanaestorke koja je igrala u nastavku meča nije opravdala želje čelnika ekipe sa Skrobare.

     

    Pročitajte još: Naftagas ostvario ubedljivu pobedu protiv gostiju iz Botoša

     

    Šampionat u Srpskoj ligi grupa Vojvodina za sezonu 2019/20. počinje narednog vikenda, a u prvom kolu zrenjaninski crveno – crni će na svom terenu dočekati ekipu Dinama 1945 iz Pančeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin