• Naftagas ostvario ubedljivu pobedu protiv gostiju iz Botoša

    U Elemiru je juče odigrana prijateljska fudbalska utakmica, a rivali su bili domaći FK Naftagas i gostujući FK Omladinac FAM iz Botoša. Slavili su Elemirci rezultatom 5:0.   Za tim iz Elemira ovo je bila dobra provera pred skori početak prvenstva u Vojvođanskoj ligi Istok.   – Pripreme, koje su započele 17. jula, polako se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naftagas ostvario ubedljivu pobedu protiv gostiju iz Botoša

    U Elemiru je juče odigrana prijateljska fudbalska utakmica, a rivali su bili domaći FK Naftagas i gostujući FK Omladinac FAM iz Botoša. Slavili su Elemirci rezultatom 5:0.

     

    Za tim iz Elemira ovo je bila dobra provera pred skori početak prvenstva u Vojvođanskoj ligi Istok.

     

    – Pripreme, koje su započele 17. jula, polako se privode kraju. Ekipa dosta dobro izgleda. Ovo je bila jedna u nizu prijateljskih utakmica koje su dobro poslužile za proveru i uigravanje ekipe. Nedostaje nam nekoliko igrača, što zbog odmora, što zbog povreda. Međutim, već se naziru konture tima koji je podmlađen i pojačan. Poduži je spisak pojačanja – tu su Samardžić, Petrov, Aćimov, Kondić, Kuzman, Štrbac, Đurić, Baćan i Malešev. Pri tom, niko nije napustio klub. Konkurencija za svako mesto u timu biće žestoka, što je dobro, posebno kada se zna da u klubu vlada veoma pozitivna atmosfera – kaže trener Dragan Jović.

     

    Pročitajte još: Najavljen turnir „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“

     

    On je uveren da će Naftagas spremno dočekati start u višem rangu takmičenja u odnosu na proteklu sezonu, u kojoj je blistao.

     

    – Već na prvoj utakmici, 17. avgusta, kada nam dolazi odličan protivnik, FK Sloboda iz Novih Kozaraca, imaćemo priliku da se u najboljem svetlu predstavimo navijačima. A od navijača očekujem veliku podršku – veli Jović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin