• Posle četiri uzastopna poraza konačno osetile slast pobede (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Temerin 31:27 (poluvreme 14:12)   Rukometašice zrenjaninskog Proletera konačno su, nakon četiri uzastopna poraza, osetile slast pobede. One su, naime, u okviru 10. kola Prve lige grupa Sever, na parketu hale Medison, savladale ekipu Temerina rezultatom 31:27.   Na taj način, izabranice Dragana Lazarova zabeležile su drugi ovosezonski trijumf. Stekle su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posle četiri uzastopna poraza konačno osetile slast pobede (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Temerin 31:27 (poluvreme 14:12)

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera konačno su, nakon četiri uzastopna poraza, osetile slast pobede. One su, naime, u okviru 10. kola Prve lige grupa Sever, na parketu hale Medison, savladale ekipu Temerina rezultatom 31:27.

     

    Na taj način, izabranice Dragana Lazarova zabeležile su drugi ovosezonski trijumf. Stekle su veliko samopouzdanje pred poslednje kolo jesenjeg dela šampionata, u kojem gostuju ekipi Mokrina. U pitanju je tim koji se nalazi samo stepenicu iznad Zrenjaninki na tabeli.

     

    Pročitajte još: Zrenjaninke bile dostojan rival samo u drugoj četvrtini utakmice

     

    – Dočekali smo i taj trenutak, da prelomimo u našu korist u završnom delu utakmice, u periodu igre u kom smo u prethodnim kolima posustajali. Svaka čast ekipi Temerina. U pitanju je mlada i borbena ekipa. Nisu nam dali ni vremena ni prostora da možemo lakše da igramo – rekao je za portal zrenjaninski.com Dragan Lazarov, trener rukometašica Proletera.

     

     

    On je dodao da je i dalje neshvatljivo da devojke još uvek igraju sa nekim strahom. Kao da nemaju veru u sebe. A ove godine za Proleter nastupaju igračice koje su i prethodne sezone igrale zajedno i tada ostvarivale mnogo bolje rezultate.

     

    – Nakon gostovanja u Mokrinu sledi odmor. Pauza koja do proleća neće biti pravi odmor, nego radni. Moramo se malo stisnuti i vratiti Proleter tamo gde mu je mesto, a to je svakako vrh prvoligaške konkurencije – dodao je Lazarov.

     

    Najefikasnije u redovima ŽRK Proleter na utakmici protiv Temerina bile su Ines Albulj i Milica Marjanović sa po šest postignutih golova, dok su se Anabela Zonai i Anastazija Homan Savković po četiri puta upisale u listu strelaca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport