• Poseta čelnika Rukometnog saveza Srbije uoči gostovanja reprezentacije

    Čelnici Rukometnog saveza Srbije, predsednica Upravnog odbora Milena Delić i generalni sekretar Svetozar Stanković, posetili su Zrenjanin. Oni su tom prilikom razgovarali sa gradonačelnikom Simom Salapurom i generalnom sekretarkom Sportskog saveza grada Vukosavom Đapić Atanacković.   Prilikom razgovora je potvrđeno da će Zrenjanin biti domaćin muškoj reprezentaciji Srbije u dva kvalifikaciona meča za Evropsko prvenstvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poseta čelnika Rukometnog saveza Srbije uoči gostovanja reprezentacije

    Čelnici Rukometnog saveza Srbije, predsednica Upravnog odbora Milena Delić i generalni sekretar Svetozar Stanković, posetili su Zrenjanin. Oni su tom prilikom razgovarali sa gradonačelnikom Simom Salapurom i generalnom sekretarkom Sportskog saveza grada Vukosavom Đapić Atanacković.

     

    Prilikom razgovora je potvrđeno da će Zrenjanin biti domaćin muškoj reprezentaciji Srbije u dva kvalifikaciona meča za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj 2022. godine. Naši momci sastaće se sa selekcijama Francuske (5. januar – 17 časova) i Grčke (13. januar). Utakmice će se igrati u Kristalnoj dvorani, bez prisustva publike.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Viktor Nemeš 2020. okončao osvajanjem bronze na Svetskom kupu

     

    Sastanak u kabinetu gradonačelnika bio je prilika i za obostrane čestitke – Salapuri na proglašenju Zrenjanina za „Evropski grad sporta 2021“, a čelnicima Rukometnog saveza Srbije na izboru na te funkcije pre samo nekoliko dana, kada se po prvi put jedna žena našla na čelu neke nacionalne asocijacije u kolektivnom sportu.

     

    Tokom razgovora istaknuta je dosadašnja odlična saradnja Grada Zrenjanina sa Rukometnim savezom Srbije, koja se nastavlja kroz organizaciju mečeva državne reprezentacije. Bilo je reči i o nastavku saradnje i novim projektima, tokom predstavljanja Zrenjanina kao „Evropskog grada sporta“.

     

    Saradnja je simbolično ozvaničena uručenjem rukometne lopte gradonačelniku Salapuri.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport